MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Forum / Ts3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Na serwerze/forum byłem zwany jako Jamakoshi2012, na ts jako Henio.
Czy byłeś już kiedyś karany na naszej serwerowni?: Jeżeli chodzi o serwer ts3 to tak, byłem banowany raz wtedy przez Spinninga ale to były stare czasy. Drugi raz to obecna prośba o UnBana.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym prosić o odbanowanie na serwerze głosowym ts jak i na forum, ponieważ chciałbym znowu tam spędzać ułamek mojego czasu ze znajomymi. Wiem, że moje zachowanie było karygodne i zachowałem się wtedy jak zachowywałem w stosunku do Krystiana. Chciałbym przeprosić, prosić o wybaczenie oraz o szansę.
Jeżeli jest coś co bym mógł zrobić aby owego UnBana uzyskać proszę o instrukcję. Szczerze to nie wiem co napisać bo dawno nic tu nie pisałem.
Treść Bana: -
Osoba banująca: _KKXD_ / Krystian
Serwer: Forum: mineserwer.pl TS: zarabiam.com

P.S: Chciałbym nadmienić, że jest to tylko prośba o UnBana na forum i ts (bardziej wolę na ts) nie dotyczy ona serwerów minecraft mf, mcs itd.

Pozdrawiam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie