[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:Michal112PL
[b]Czy byłeś kiedyś karany?:Tak.
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Mev77rey_ (policjant) zbanował mnie PERNAMENTNIE za to że wyskoczyło mu coś z antycheata, szybko wbiłem na ts3 poprosiłem o sprawdzenie mnie, Meva powiedział że nie, myśli sobie że antycheat działa perfekcyjnie.
[b]Treść Bana: Wspomagacze
[b]Osoba banująca:Mev77rey_
[b]Serwer:MF
Cytat:Mev77rey_ (policjant) zbanował mnie PERNAMENTNIE za to że wyskoczyło mu coś z antycheata
A więc, pewni gracze skarzyli mi sie na pv, ze jestes dosc podejrzany. Sam Cie obserwerowalem i mialem wziac Cie na sprawdzanie, ale po wyskoczeniu komunikatow z AC uznalem, ze nie ma po co sprawdzac.
Cytat:szybko wbiłem na ts3 poprosiłem o sprawdzenie mnie, Meva powiedział że nie, myśli sobie że antycheat działa perfekcyjnie.
Wbiles szybko, jak szybko, czyli po jakis paru minutach, ale w tej sytuacji miales wystarczajaco czasu, by usunac cheaty. Odpowiedzialem Ci, ze jezeli administrator widzi, ze gracz cheatuje, ten nie ma obowiazku go sprawdzac.
AC w kwestii przez ktora Cie zbanowalem nie myli sie, ale dam Ci szanse - prosze wejdz na centrum pomocy na nasz teamspeak, ustawiajac w nicku /Mev77rey_, ja wtedy wejde na kanal i Cie sprawdze, jednak ostrzegam - jezeli modyfikowales kosz od godziny 15:04 - UB nie otrzymasz.
Tak, wbiłem na 2minuty wyszedłem na pvp i po sekundzie mnie zgłaszali, dziwne nie?
nie mam ochoty być sprawdzany, prosiłem cie wczesniej ale co? nic więc nie dziękuje tyle z mojej strony...
Wyjasnione na teamspeaku - gracz modyfikowal kosz po godzinie 15:04. Prosbe o UB odrzucam.