MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Exelix5989
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Twój nick z gry: AJent_
[b]Nicki osób posądzonych: Exelix5989
[b]Najdokładniejsza data zdarzenia: Wczoraj
[b]Opis zdarzenia: Okej wiec ja z kolega mielismy zrobic taki trade, ja mu kupie unbana a on mi da jakies itemki i 1mln $ na trybie survival, ale jest jeden problem... dowodow nie mam na to ze mi itemkow nie dal, ale oczywiscie mam dowod na to ze unbana mu kupilem, oczywiscie bym tego nie zglaszal jak by mi itemkow nie dal, to jest logiczne. Ale mozecie chyba sprawdzic logi tego gracza i zobaczyc co napisal, pamietam ze gracz napisal *Get scammed* i wiecej o tym temacie, ale oczywiscie bylem wkurzony i glupi ze ss sobie nie zrobilem i ze wogole nie nagralem tego, myslalem ze on jest legit i mi da te itemki i $ bo gadalismy juz wsumie od dawna i myslalem ze jest legit ale sie okazalo sie ze nie jest legit.... jeszcze cos : Nie wiem czy mozna tego zrobic ale dac jej bana z mojej zgody bo to byly przeciez moje pienadze, mam weryfikacje na to ze ja to kupilem. wogole to on ma jeszcze pelno multikont na serwerze i moge sie zalozyc sie ze zlamal regulamin z mk:-:
[b]Sugerowany wymiar kary: Perm
[b]Serwer: Mineserwer.pl/Survival
Brak dowodów

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie