MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Minefox.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: AlQaida/Ali3n
Czy byłeś kiedyś karany?: Tak
Dlaczego chcesz dostać WL: Wyjaśnię wszystko od początku. Jakiś czas temu dostałem BL od viktoria_szostak za cheaty, które miałem na komputerze, chociaż ich nie używałem na serwerze. Wyjaśniałem to niedawno i dostałem informację, że BL skończy się za pare dni. Wczoraj mogłem normalnie już grać, a dziś znowu pojawiła się BL, która ma podobno trwać 6 miesięcy za kopiowanie itemów na koncie Capr1sun. Jestem niewinny, ponieważ nie kopiowałem itemów, a to konto dawno stoi zbanowane.
Treść Bana: BL
Osoba banująca: KKXD
Serwer: Minefox.pl

Napisane przez AlQaida/Ali3n, wstawione przeze mnie, ponieważ ma BL.
Po pierwsze - czarne listy nie są zazwyczaj nadawane za same wspomagacze, i już na pewno na określony czas, tym bardziej okres "kilku dni". Z tego co sprawdziłem została nadana blacklista z nicku Capr1sun; podany powód to: "Kopiowanie przedmiotow na Survivalu, notoryczne naduzycia". Tak jak już wspomniałem na serwerze głosowym - nie ma możliwości zdjęcia blokady, czy też zakupienia odbanowania, a ew. odwołania od takich blokad proszę kierować mailowo, jednak zaznaczę, że zazwyczaj takie odwołania są uznawane tylko w przypadkach pomyłkowych blokad, które praktycznie się nie zdarzają.

Pozdrawiam,
Krystian
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie