MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [Propozycja] Wojownicy Dusz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Otóż propozycja polega na dodaniu do paska życia jeszcze 10 serc czyli razem 20 serc. Dlaczego? A no dlatego że osobą które łapią cziterów/pomocnikom będzie łatwiej nagrać podejrzanego ponieważ więcej serc to dłuższy czas życia. I rzecz jasna wd trochę przestałoby być p2w ponieważ chodzenie z rogiem, vortexem, duszem i interno i zabijanie ludzi w szmacianych setach na hita to trochę przesada. Klasy typu beresker które dodają serce nadal miałyby tą opcję.
Jakby ktoś miał wątpliwości o to mi chodzi: [Obrazek: miLxDvu.jpg]

Nie chce w tym wątku widzieć postów typu "na nie" bo od tego macie ankietę, chyba że macie jakiś konkretny powód.
Na Taaak ! Smile
Jprd ale niektórzy są ulomni a ca do tedo tesaszu to zbyt op to by bylo
(22-September-2015 12:42:50)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Jprd ale niektórzy są ulomni a ca do tedo tesaszu to zbyt op to by bylo

Rozwiń myśl.

Jak dodanie serc dla każdego gracza może być zbyt op? Z naciskiem na KAŻDEGO.
Tesasz napisales '' prosze nie pisac '' jestem na nie'' '' a napisal gracz nademna. '' na tak'' a zbyt op to chodzi mi o to ze jak ktos ma criticalsa i aure na max podkrecony i inne cheaty to moze zabijac bez konca
(22-September-2015 12:54:45)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]Tesasz napisales '' prosze nie pisac '' jestem na nie'' '' a napisal gracz nademna. '' na tak'' a zbyt op to chodzi mi o to ze jak ktos ma criticalsa i aure na max podkrecony i inne cheaty to moze zabijac bez konca

A ty masz 20 serc dlatego masz czas aby go nagrać, a nie później na forum słuchać "a bo nic nie widać, za mało dowodów". A teraz jak jest? Tak samo może zabijać bez końca czyli na jedno wyjdzie, może od razu na pół serca ustawić, bo i tak jak odpał to zabije. Nie rozumiem twojego toku myślenia.
Ehm to ja sie tu juz niewypowiem ale mg ci to zaprezetowac na jakims serwie
Jestem na Tak!
Wreszcie by bylo sprawiedliwie lecz miecze zwlaszcza te drewniane by sie szybko konczylySad
(22-September-2015 13:17:22)SpoNgeKoweN napisał(a): [ -> ]Jestem na Tak!
Wreszcie by bylo sprawiedliwie lecz miecze zwlaszcza te drewniane by sie szybko konczylySad

Przecież itemy startowe są nieskończone(naprawiają się same).
na tak Big Grin to by się przydało one motremu i innym bo nagrywają cheaterów więc później plusik bo limit ale zajebisty p o pomysł (sorry za wyrażenie)
Stron: 1 2
Przekierowanie