Twój nick z gry: RokoPVP
Nicki osób posądzonych: grifin
Najdokładniejsza data zdarzenia: 2 Daty: 6.03.2020 i 03.03.2020
Opis zdarzenia: Ostatnio pod czas rozgrywki na MegaRPG (MF), gracz przyznał mi się, że zna bugi na serwerze, a ich nie zgłasza, napisał pierw, że zgłosi je jak Szybki odda mu itemy o które walczył w takich postach:
http://mineserwer.pl/Temat-Boskie-76692 Po chwili napisał też, że wykorzysta te bugi na zrobienie Hełmu Tyreala, a dopiero potem je pozgłasza na forum.
W kolejnej sytuacji gracz obraża właściciela serwerów od noobów, chociaż darował mu czystkę na konta, bo w przeszłości używał błędów gry.
A w jeszcze jednej sytuacji z dzisiaj gracz napisał ,,zydow trzeba unicestwiac'' co jest moim zdaniem obrazą dla żydów.
Dowody: https://prnt.sc/rb0nfd
https://prnt.sc/rcm0lm
https://prnt.sc/rclzeo
Sugerowany wymiar kary: Moim zdaniem czystka konta + perm ban za nie zgłaszanie błędów gry , możliwe używanie ich w celu zdobycia ,,Boskich Rzeczy'' po raz kolejny (lista jego banów
http://minefox.pl/bany/history.php?uuid=...&from=bany )i te inne rzeczy które wymieniłem (Ale to tylko moje zdanie)
Serwer: MineFox.pl
Chciałem to załatwić po cichu ale z braku zainteresowania na PW postanowiłem napisać wątek, żeby dowody nie straciły ważności.
napisałem gdzies gdzie je buguje? albo na chacie ze sie przyznaje? po 1 robilem tylko 3 bossy z katedry po un banie hefajstos nekromantus i 1 szatan (robilem tez kasjo ale tylko po to zeby zglosic buga zbilem 5k hp i wyszedlem) wiec mi nie mow ze nie zglosilem bugow bo nie mialem tez jak skoro nie robilem bossow na sztanie zglosilem a to ze nie zostal naprawiony to wina administracji. do tej obrazy sie przyznaje i przepraszam wszystich zydow ponioslo mnie. wszystkie bugi ktore znalem to opisalem a tych ktorych nie moglem opisac mialem zamiar wyslac ss mam 1 przepustke na wladce demonow i jutro mialem nagrac jak sie go buguje. tyraela i tak nie wiem czy bede robil bo boskie robie glownie dla kolegow. doslownie jakies 10 minut temu nagrywalem odyna jak sie go buguje ale mnie cos wywalilo i stracilem nagranie ale za to napisalem watek o tym i opisalem jak wyglada bug
http://mineserwer.pl/Temat-Odyn . pisalem tez chyba komus na pv o tych bugach . zrobilem post na 4 strony a nikt z moderacji sie nawet nie odezwal zeby naprawic te bugi tylko jakis mod go zamknal zeby nie zasmiecac forum . smieciami nazywacie bugi? to wyglada tak jakby was to nie obchodzilo. kilka razy napisalem prawde o moderacji nie do konca z cenzurą o tym jak zajmuja sie tym trybem . i co zamiast naprawiac te bugi bedziecie banowac ludzi co je zglaszaja? przeciez zeby je zglosic trzeba najpierw je wykorzystac .tam jeszcze cos pisales ze zglosze bugi jak banan mi odda itemy , szczerze poddalem sie bo nie widze juz sensu tylko z butami pandory i tarcza panteona bede mial ciut ciezej wiec zrobienie nowych mi zajmie moze z miesiac-2 . nie czytales prawdopodobnie moim watkow z bugami bo jesli liczyc 1 wielki bug w ktorym jest 16 TYSIECY bugow to ich calkiem sporo zglosilem mam racje?i jeszcze 1 watpie zeby ktos znal tak duzo bugow jak ja bo niektore sa serio 300 iq wiec dajcie mi w spokoju je zglosic.na tym ssie 1 to juz bylo troche temu a za ten czas sie rozmyslilem na 2 ss napislaem ze banan to jakis noob i troche sie z tym zgodze bo na latwych bosach BEZ BUGOWANIA nie wiadomo czemu sa 5 gwiazdek trudnosci.pisales coś o tym że obrażam moderację a dzięki niej nie dostałem czystki czy jakoś tak : mnie lvl jakoś nie obchodzi kolega mi wbijał 50 żebym mógł używać Boskich . Dla mnie strata Boskich to jak czystka gdybym wczesniej wiedział że boskich których niezbugowalem nie odzyskam to bym nawet nie pisał prośby o unbana bo według mnie nie miało by to sensu.Jeszcze 1 dużo ludzi co kiedyś bugowali robili to tylko dlatego że przez bugi które im szkodziły w normalnym zabijaniu , uniemożliwiały temu.napisalem wątek z propozycją do Edena to w ogóle nawet nie przeczytałeś tego ze zrozumieniem tylko dałeś w ogóle jakaś dziwna odpowiedz która nie miała sensu , strasznie ciężko jest zrobić go tak z żeby nie wypadł za mape
Kupiłem je niedawno a od tego czasu zrobiłem tylko 9 bossów a jeszcze będę je robił . Jeśli cię ciekawi komu to aktualnie robię łuk aniołów karyuunatsu. Banan kazał je opisać to je opisałem to że tego nie rozumiecie to nie moja wina . I teraz 1 prosta odpowiedź na twoją skargę jak mam wykorzystywać bugi na katedrze jak byłem tylko na 4 bossach w tym na 2 zgłosiłem buga a na tych dwóch pozostalych bugow nie było. Wątek z odynem napisałem wcześniej zanim zobaczyłem ta skargę , możecie to jakoś sprawdzić.nie pisze tego żeby sobie "farmic" repki tylko po to żeby wyjaśnić całą sytuację . Bo z tego co widzę to piszesz jakieś głupoty o których nawet nie masz pojęcia (czyli że buguje bossy , puki co zrobiłem Hefajstosa i nekromantusa na którego nie ma bugow oraz 1 szatana na którym jest bug ale tak mały że prawie nic nie robi ale i tak go się starałem nie wykorzystywać bo szatan w sumie sam się buguje na tym bugu.) Na odynie byłem wczoraj i podczas nagrywania komputer mi się zcrashowal można sprawdzić w konsoli że tam byłem nagranie do tego mam zamiar uzupełnić dziś bo jednak się trochę z tobą zgodze.Wladce demonów też może dziś zgłoszę jak mam czas mam tylko 1 przepustke więc nie zawsze może mi się udać.I teraz pytanie do ciebie ty chcesz mi dać czystkę , a za co ? Można sprawdzić na których bossach byłem , ale też czy w ogóle masz jakiś dowód odnośnie tego ? I tak byś nie miał bo tego nie bugowalem. Z tym edenem to była akurat wiadomość do banana bo jako jeden z dwóch osób się tam udzielil. Dogadalem się z bananem że jeśli je zgłoszę to nie dostanę pełnej czystki więc mi powiedz jak miałem je zgłosić wcześniej skoro chwilkę miałem bana potem miałem przerwę w Mc i grałem w csa i dopiero niedawno wróciłem ?Opisałem je jak mogłem a screenów miałem chyba 2-3 na kompie. O sorry napisałem nabijania repa chodziło mi o postów , nie obchodzi mnie nabijanie postów bo to forum wykorzystuje tylko do zgłaszania bugow więc mi to nic nie daje