MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: kolejna rekrutacja do pdw [dobrechlopakiidadopaki]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
siemano, w związku z tym, że w poprzedniej rekrutacji, dostała się tylko jedna osoba do gildii, bo niestety nie wypisałem jednego wymagania, żeby dostać się do naszej gildii wariacie musisz mieć ogarnięty nick, bez żadnych 1337 w nicku czy tam innych rzeczy.
A oto starszy post, którego refreshuje Smile
Podanie do gildii PDW
Wiek; ((nie patrzymy na to no ale warto żebyś miał chociaż tą 13nastke))
Umiejętność PvP; ((skala 1/10 tak, jest to sprawdzane więc nie kłam, bo i tak to zobaczę Wink ))
Jeżeli masz fajne pomysły na design również możesz o tym napisać, lecz nie jest to wymagane.
Umiejętność skilli wymienionych w poście; tak/nie
Umiejętność budowania armatek; tak/nie ((niewymagane ale warto żebyś umiał))
no to powodzenia wszystkim, którzy będą się starali o dojście do naszej gildii.

szukamy również sojuszy Smile
Siemka, jestem adwdas, z nicku może takie średnie wrażenia ale gram na nim dosyć długo, a to formularz:
Mam 15 lat.
Umiem się klepać, swoje pvp oceniam na 8/10, oczywiście czekam na sprawdzenie Big Grin
Potrafię budować jakieś tam armatki.
Mam nadzieję że przyjmiecie i czekam na odpowiedź Big Grin
(06-March-2020 18:54:35)adwdas napisał(a): [ -> ]Siemka, jestem adwdas, z nicku może takie średnie wrażenia ale gram na nim dosyć długo, a to formularz:
Mam 15 lat.
Umiem się klepać, swoje pvp oceniam na 8/10, oczywiście czekam na sprawdzenie Big Grin
Potrafię budować jakieś tam armatki.
Mam nadzieję że przyjmiecie i czekam na odpowiedź Big Grin

nowe konto na forum, nieznany mi nick, zapewne jesteś na oszusta, odrzucam.
Cześć jestem Kuzzyy.
Mam 12 lat.
Pvp 7/10.
Umiem robić genialny design.
Armatki zależy jakie.
Moge też dać sojusz gildi OKO z pdw na moim 2 koncie.
Czekam na odpowiedź
Po co mam martwy sojusz brać? Muszę się zastanowić nad tobą, narazie dodaj na dsc - jachu#9987, potem się zobaczy
//zamykam temat, skończyłem z minecraftem - lider przekazany koledze o nicku dawide_k Smile
Przekierowanie