MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Praca/Szkoła/Nauczyciel
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć przychodzę z pomysłem/propozycją żeby otworzyć szkołe na Mineserwer.pl również Minefox.pl Real Life. Otworzyć/Zbudować dużą i ładną szkole co myśle ze inne gracze tez by to chcieli, Wiec ja uważam ze można by było uczyć innych graczy coś nowego trochę się pośmiać bo myśle ze szkoła to fajna rzecz można się poznać z innymi no i można mieć dużą frajdę. Pomysły: żeby było np włew, matematyka, polski, niemiecki, muzyka albo coś innego wspólnego z szkołą. Zeby było tam w tej szkole pełno klas A B C D itp, toalety, biuro, pokuj z komputerami, biblioteka no i takie rzeczy co normalnie są w szkole. No i żeby była taka praca w urzedzie prac to znaczy praca jako Nauczyciel ja myśle ze to jest bardzo dobry pomysł, i bede szczery inne pracy w urzedzie juz mi sie znudiły wiec to jest mój pomysł, zbudować szkołę koło spawnu albo tam gdzie jest najwiecej miejsca i żeby była nowa praca o nazwie Nauczyciel

Napisz co myślisz jak chcesz Heart
Cześć.
Według mnie pomysł jest zbędny. Pewnie zakładam, że ten nauczyciel musiałby za coś tam zarabiać (kto by napisał plugin?). Prócz tego na trybie RealLife jest nadmierna ilość wykształconych graczy, którzy mieli by siłę i chęć zajmować się nauką po szkole. No tak. Myślę, że zapewne każdy chodziłby tam z własnej woli, bo nie ma co robić na trybie tylko siedzieć i kolejny dzień słuchać wykładów nauczyciela. Ślicznie.

Oczywiście to jest moja opinia ze strony technicznej. Nie gram na serwerze RealLife, lecz według mnie mogłoby to tak wyglądać.

Pozdrawiam
@up1
Zgodze sie z tym co napisales, ale zeby chociaz szkole postawili.
Creative to tryb gdzie są miejsce na takie rzeczy. To tam jest dużo młodszych graczy tego serwera, którzy m.in. grają w szkołę. Nie sądzę aby ktoś chętnie uczestniczył w normalnych zajęciach tyle, że elektronicznych. Pomysł średni i nie wykonalny bez odpowiedniego pluginu i angażu odpowiednich osób.
Przekierowanie