Heja bo w wojownicy vs potwory 1 mialem bardzo duzo rzeczy BARDZO i czy coś Administracja bu mogła dać za to że kupiłem wcześniej I jescze jedne pytanko
kiedy sie skancza beta testy.
Z góry dzieki.

Frytki i cole ci banan kupi, chcesz?
Cytat:kiedy sie skancza beta testy.
Beta testy będą trwały ile potrzeba
Cytat:Heja bo w wojownicy vs potwory 1 mialem bardzo duzo rzeczy BARDZO i czy coś Administracja bu mogła dać za to że kupiłem wcześniej
Nie ma żadnych rekompensat "bo kupiłem coś kiedyś i trybu już nie ma i dajcie bo w końcu kupiłem". Skoro tryb został zamknięty to i wszelkie kupione przywileje razem. Akceptowałeś regulamin usług, więc teraz żadnych rekompensat nie ma.
(03-March-2020 19:05:46)Rafcio_Pl123 napisał(a): [ -> ]Heja bo w wojownicy vs potwory 1 mialem bardzo duzo rzeczy BARDZO i czy coś Administracja bu mogła dać za to że kupiłem wcześniej I jescze jedne pytanko
kiedy sie skancza beta testy.
Z góry dzieki. 
Na jakiej podstawie chcesz odzyskac itemy? Kupiles je na 1 edycji czyli innym trybie ktory juz od dawna nie istnieje. Wydales pieniadze na item konkretnie na trybie WVP I (albo II) z wlasnej woli. Nikt cie do tego nie zmuszal, mogles poczekac na WVP III.
Im wiecej beda trwac beta testy tym mniej bedzie bledow i tym lepiej bedzie sie gralo... banan by zakonczyl testy ty bys wbil zauwazyl buga i mial pretensje do administracji ze bug jest ;p