MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] UNMUTE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: brzydalmacius
Czy byłeś kiedyś karany?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Uważam, że mute jest niestosowny.
Treść Bana: MUTE
Osoba banująca: avocadocat
Serwer: mineserwer
Opis: Grałem na trybie creativ jako nowa osoba i postanowiłem sobie zacząć budować. Po kilkunastu minutach na serwer weszła wcześniej wspomniana osoba. Zobaczyłem przed nickiem napis [Policjant]. Ewidentnie zażartowałem sobie w taki sposób: "o kurna psy są na serwerze".
Doświadczona osoba postanowiła mnie zmutować na 7 dni, bez jakiejkolwiek wcześniejszej uwagi, bądź wytłumaczenia sprawy i zostawienia jej. Obrażanie się o błachostkę jest cringowe.
Wyciszenie mogę skrócić do 3d, jako że nie jest to bezpośrednia obraza do mnie, a do rangi. Grałeś na trybie creative jako nowa osoba, ale nie jako nowa na serwerze, więc powinieneś znać regulamin panujący na nim, ponieważ wchodząc na serwer i zaczynając grać automatycznie go akceptujesz. Każdą obrazę można wytłumaczyć "no bo to tylko takie żarty" i jakbym miała to tak traktować lub ignorować, bo to przecież tylko "błahostka", to nikt nie dostawałby za to nawet ostrzeżenia i gracze robiliby co by tylko chcieli.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie