MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Marny członek administacji i zbędna mutacja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałbym "pochwalić" jednego członka administracji, a dokładnie policjanta na serwerze mineserwer.pl --> avocadocat. Dystans tej osoby jest na bardzo wysokim poziomie i poczucie humoru również. Sprawa wygląda następująco:
Grałem na trybie creativ jako nowa osoba i postanowiłem sobie zacząć budować. Po kilkunastu minutach na serwer weszła wcześniej wspomniana osoba. Zobaczyłem przed nickiem napis [Policjant]. Ewidentnie zażartowałem sobie w taki sposób: "o kurna psy są na serwerze".
Doświadczona osoba postanowiła mnie zmutować na 7 dni, bez jakiejkolwiek wcześniejszej uwagi, bądź wytłumaczenia sprawy i zostawienia jej.
Piszę w celu odmutowania, ponieważ korzystanie z czatu na innych trybach jak i creativ jest mi bardzo potrzebne.
Czekam na szybką odpowiedź administracji i przynajmniej kawałek normalnego uzasadnienia swojej wypowiedzi oraz logiczną argumentację.
-------------------------------
Pozdrawiam
Cytat:Zobaczyłem przed nickiem napis [Policjant]. Ewidentnie zażartowałem sobie w taki sposób: "o kurna psy są na serwerze".

http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...wer%C3%B3w
§2 Zasady serwerów minecraft
2. Obowiązuje ogólnie pojęta zasada dobrego wychowania, przestrzegania netykiety i norm społecznych przez co zakazuje się używania przekleństw i słów powszechnie uznawanych za wulgarne, obraźliwe, nazistowskie oraz rasistowskie w stosunku do graczy lub administracji czy serwera oraz osób trzecich.

Cytat:Doświadczona osoba postanowiła mnie zmutować na 7 dni, bez jakiejkolwiek wcześniejszej uwagi, bądź wytłumaczenia sprawy i zostawienia jej.
Administracja nie ma obowiązku wcześniej cię ostrzegać, abyś takich rzeczy nie pisał, punkt wyżej regulamin

§1 Ogólne zasady
2. Rejestrując się na serwerze użytkownik akceptuje warunki niniejszego regulaminu.

Cytat:Piszę w celu odmutowania
W celu UnMuta - napisz wątek tutaj:
- http://mineserwer.pl/Forum-Odbanowania
Proszę o uzupełnienie wzoru skargi w ciągu najbliższych 24 godzin - w innym przypadku Twój wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Wzór skargi został uzupełniony, skarga została rozwiązana.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie