MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Odwołanie do bana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:[maxproFFF]
[b]Czy byłeś kiedyś karany?:[Tak, byłem.]
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:[Dzień dobry chciał bym dostać ub, ponieważ moje konto jest dobrze rozwinięte na trybie gta nie chciał bym go stracić bo dużo dla mnie znaczy. 2 powodem dlaczego chciał bym dostać ub są ss'y które zostały najprawdopodobniej podrobione proszę o dokładniejszą weryfikacje tych ss'ów lub sprawdzenie czy pisałem takie rzeczy w logach servera. Jeżeli jednak te ss'y są prawdziwe bardzo przepraszam aczkolwiek uważam, iż permban za takie coś jest bardzo surową karą proszę o jej zmiękczenie. Dodatkowo chciałbym powiedzieć, iż jestem w 100% za tym, żeby osoby kupujące od innych za prawdziwą walutę były karane sam osobiście nigdy nic nie kupiłem od gracza za realną walutę, a wszelkie propozycje wysłane przeze mnie miały sprawdzić czy dana osoba jest w stanie sprzedać ten item. Nie wiedziałem o tym, że takie coś jest karalne (sprawdzanie czy ktoś jest to w stanie sprzedać) i wiem, że nie zwalnia mnie to z odpowiedzialności. Obiecuję, że nigdy nie będę pisał podobnych rzeczy.
Proszę o rozpatrzenie mojego odwołania, z góry bardzo dziękuję. ]
[b]Treść Bana:[Próba handlu realną walutą]
[b]Osoba banująca:[Maciewek]
[b]Serwer:[minefox.pl]
Konto nie ma aktywnej blokady, do kosza.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie