Witam. Mam problem z parkourem 6 tak jak i większość graczy go przechodzących. Proszę o ułatwienie tych drabinek ponieważ są one za trudne jak na lvl 6. Wiem że zapewnie napiszecie że wątek niepotrzebny ale proszę abyście go ułatwili[/b]
Tez mialem z nim problem ale mi sie wkoncu udalo. Ale sie zgadzam z gosciem zeby ulatwic

Dziekuje za poparcie ale do tej pory niestety nie ułatwili tego parkoura. Niestety to mnie zastopowało w parkourze i innych. Proszę jeszcze raz administrację o ułatwienie
Nie napisałeś najważniejszej informacji - o który serwer Ci dokładnie chodzi, Minefox czy Mineserwer?
@up Chodzi o Mineserwer gdyz tam byla nowa edycja. Na Minefoxie na poziomie 6 nie ma praktycznie żadnych drabinek. (No moze procz jednego skoku ale na tyle prostego ze nie sprawia problemów)
Ułatwiłam lekko ten poziom dodając jakiś blok lub drabinkę, teraz powinien być łatwiejszy do przejścia.
(26-February-2020 20:39:24)th4mblr napisał(a): [ -> ]Ułatwiłam lekko ten poziom dodając jakiś blok lub drabinkę, teraz powinien być łatwiejszy do przejścia.
Dziękuje!