0:15 nie widze tutaj w ogóle reacha A Imar ja ci sie radze nie udzielać bo ostatnio grałes z autosoupem reachem i clickerem
0:49 jak umiesz blockhity i s-tapy to sobie spróbuj je połączyć wczoraj testowalismy je z Luzem najbardziej mnie rozwaliło jak arab do ciebie napisał na msg napisz mu ez XD piękne bardzo rzucacie sie na mnie tylko po to zeby mnie irytować i wmawiac ze jestem odpalony żałosne co do pseudo reacha polecam sprawdzić te blockhity i s-tapy a jeżeli jakaś administracja sprawdzi post to niech ktoś naprawi kowadło ze sklepem bo sie nic kupic nie da pozdrawiam
(23-February-2020 18:52:47)BaniaPadla napisał(a): [ -> ]0:15 nie widze tutaj w ogóle reacha A Imar ja ci sie radze nie udzielać bo ostatnio grałes z autosoupem reachem i clickerem
0:49 jak umiesz blockhity i s-tapy to sobie spróbuj je połączyć wczoraj testowalismy je z Luzem najbardziej mnie rozwaliło jak arab do ciebie napisał na msg napisz mu ez XD piękne bardzo rzucacie sie na mnie tylko po to zeby mnie irytować i wmawiac ze jestem odpalony żałosne co do pseudo reacha polecam sprawdzić te blockhity i s-tapy a jeżeli jakaś administracja sprawdzi post to niech ktoś naprawi kowadło ze sklepem bo sie nic kupic nie da pozdrawiam
Ogolnie to widac tu reacha i zadnym blockhitem ani stapem sie nie wymigasz. Ogolnie tapowanie moze dac wiekszego knocka, a le typie, nie reacha XD. Czekajmy na wypowiedz administratora.
spytaj sie luza
poza tym po co mam sie blockhitem i s-tapem wymigać skoro grałem na nim do teraz? xd
Gracz podczas sprawdzania został zbanowany.