MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam jesli sie dostanie banan i kupi un, czy dalej sie ma swoje itemki ? czy traci sie i pieniadze za un i konto.
Zależy, jeżeli dostałeś bana zwykłego to itemy wciąż będą znajdowały się w twoim ekwipunku, jeżeli jednak otrzymasz bana + czystkę to wtedy na koncie nie pozostanie kompletnie nic.
(22-February-2020 15:57:47)skydiks napisał(a): [ -> ]Zależy, jeżeli dostałeś bana zwykłego to itemy wciąż będą znajdowały się w twoim ekwipunku, jeżeli jednak otrzymasz bana + czystkę to wtedy na koncie nie pozostanie kompletnie nic.

Czyli jak w (Powod) bedzie (cheaty) to czystki nie ma a jesli (cheaty+czystka) to w tedy traci sie konto ?
Nigdy czystki nie otrzymałem więc Ci na te pytanie nie odpowiem, ale raczej będzie to napisane w powodzie Twojego bana, że masz wyczyszczone konto. Musisz poczekać na odpowiedź jednego z administratorów.

PS.: Za cheaty nie ma czystki, bo nigdy się z taką sytuacją nie spotkałem, lecz mogę się mylić.
czystki otrzymuje sie rzadko, glownie wtedy gdy wykorzystujesz bledy serwerowe do swoich korzysci lub współpracujesz z takimi osobami, w przypadku zwyklych cheatow dostajesz po prostu bana, itemow nie tracisz.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie