MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Strata itemów na gta 6 minefox
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema, straciłem broń m70 hełm kontroli tłumu, buty kontroli tłumu, broń VSS Vintorez, 20k kasy i 1 broń aa12. Nie było mnie na serwerze od dnia 8 lutego 7:30 do dnia 13luty 24:00 , ponieważ byłem na feriach. W tym czasie ktoś mi wbił na konto i mnie okradł znając hasło mimo że nikomu nie podałem. Gdy wbiłem 13 lutego na serwer nie miałem tych itemów. Strata na serwerze minefox.pl . Prosze o zwrócenie tych itemów. Nick z gry: [wertij] .

A i mały drobiazg te ity były kupione za kase która była kupiona za zł.

Dzięki
Administracja nie odpowiada za utracone itemy.
Skoro znał twoje hasło to gdzieś musiałeś je podać, u nas hasła zą zakodowane w taki sposób że sami nie jesteśmy w stanie ich odczytać (salted hash).
Najprawdopodobniejszym powodem jest używanie takiego samego hasła na innym serwerze... tak najczęsciej ludzie tracą konta.
Dlatego nie zalecamy gry na podejrzanych i małych serwerach, a już na pewno używanie tego samego hasła (czasem nawet nie trzeba go używać a probować się zalogować tym starym co też pozostanie w logach).
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie