przed chwilą przenosiłem pochodnie destrukcji i przez przypadek myszka mi zjechała i zamiast pochodni destrukcji mam po prostu zwykłą redstone torch tu ssy
[
attachment=4582]
[
attachment=4583]
Oczywiste, że po położeniu na ziemi tego typu przedmiotu zamieni się on w zwykły blok. Tyle razy był poruszany ten temat i dziwie się, że tego nie zauważyłeś. Wina stoi po Twojej stronie w tym momencie. Chyba, że chodzi Ci o coś innego, to doprecyzuj swoją wypowiedź, bo mogłem nie zrozumieć.
To troche bez sensu bo skoro ktoś miss clickiem położyl na działce cenna rzecz na którą dużo wydał/pracowal , już jej nie odzyska . Demoniczny rubin jest zabezpieczony i nie można go polozyc to czemu nie możecie tak samo zabezpieczyć innych "cennych" przedmiotow
Tak zablokujmy wszystko co możliwe bo ktoś nie myśli i stawia cenne rzeczy na ziemi. Czasem trzeba użyć mózgu a zrobić coś głupiego i później Proszę Oddajcie mi uty bo to CENNE...
(15-February-2020 11:28:15)PoProstuMaciek69 napisał(a): [ -> ]Tak zablokujmy wszystko co możliwe bo ktoś nie myśli i stawia cenne rzeczy na ziemi. Czasem trzeba użyć mózgu a zrobić coś głupiego i później Proszę Oddajcie mi uty bo to CENNE...
nie trzeba wszystkich ale wystarczą te wazniejsze .
(15-February-2020 13:23:38)Gryfcio napisał(a): [ -> ] (15-February-2020 11:28:15)PoProstuMaciek69 napisał(a): [ -> ]Tak zablokujmy wszystko co możliwe bo ktoś nie myśli i stawia cenne rzeczy na ziemi. Czasem trzeba użyć mózgu a zrobić coś głupiego i później Proszę Oddajcie mi uty bo to CENNE...
nie trzeba wszystkich ale wystarczą te wazniejsze .
wazne tak? czyli praktycznie wszystko
z waznych rzeczy ktore mozna kłaść jest malo. np pochodnia magma block od sapera i inne rzeczy do robienia tych przedmiotow typu " testrakt szybkosci" , a np dywany czy welna od owcy lub dziennych questow albo ryba z dziennych ktora mozna uzywac jako jedzenie ,te mozna zostawic