MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: WERIFYKACJA ANTYBOT AFK
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czesc, mam taki jeden problem co pewnie kazdy ma (ANTY WERYFIKACJE) to sie co chwila pokazuje i jak zle nacisne to na spawn mnie wywala i to mnie bardzo wkurza, i mam taki plan zeby anty werifykacja zostalo ale zeby nam co chwile nie pokazywalo. Moze ten co stoji w afk w miejscu i kopie ponad 1-5minut wyszkoczy antyweryfikacja, a jak sie bedzie chodzil/ruszac sie to wogule nie bedzie sie pokazywac. MINESERWER.PL/REAL LIFE

AJent_
to jest bardzo dobry pomysł.
a od kiedy na tiny tasku nie mozna chodzic/ruszac sie?;s
Jestem w stanie się założyć że kolega @UP2 to twoje multikonto xD Gdzieś tam pisałeś że masz problem z mailem w nicku, a jakoś dziwnym zbiegiem okoliczności wszystkie osoby co dały ci +1 też tak mają... Przypadek?
Dzień Dobry Smile
Chciałbym zauważyć, że akurat tutaj z weryfikacją gościu ma rację, mimo że już nie kopie w kopalni publicznej z surowcami czy kopalni gdzie tylko się zarabia od wielu miesięcy, to było tak że dwa razy się pokazywała w danym momencie przez co wywalało na spawna, i również pojawiała się bardzo często, w niektórych momentach co 10 sekund, a czasami odchodziło do minuty, dwóch minut, i to może potwierdzić każdy gracz który gra na serwerze od bardzo dawna.
Pozdrawiam,
Rasztarg
Ja sie tez zgadzam z [Rasztarg] ma bardzo duza racje WERYFIKACJA sie pokazuje prawie co chwile i czasami bez zadnego powodu wywala na spawn.

Pozdro AJent_
Przekierowanie