MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Boskie v3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
chyba wiem czemu mi zamykasz te watki banan ale nikt mi nie chce ich odblokowac ;x.
tak jak pislaem w 2 podobnych to kilof miecz szatana tarcze panteona buty pandory korone mefisto chce odzyskac po nie byly w ZADEN sposob ZBUGOWANE . 6 kamieni hadesa byly legitne podobnie liscie kasjopeji .LEGITNIE =czyt. ktos mi zrobil lub sam ale bez bugowania.serio banan powiedz mi kto zabiera item ktorego sie nawet nie robilo ? XDDDD
Nie pisz już tych postów, bo Banan się rozmyśli i da ci tą pełna czystkę, jak bugowałeś bossy, ity czy co tam robiłeś nie ma znaczenia czy ty dostałeś czy je robiłeś tak będzie ci zabrane, bo znajduję się na twoim koncie.
Po za tym przecież jesteś full kozak jak mówiłeś, że masz 10 demo rubinów i chciałeś żeby dodano +5... Więc na luzie zrobisz sobie te nowe boskie...
Zaspamuj forum jeszczer raz i ostatecznie sie rozmysle i skasuje calkowicie twoje konto. Ostatnia szansa. Naucz sie grac uczciwie to nie bedziesz ponosic strat, otrzymales taryfe ulgową.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie