MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomocnicy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Niewiem z kąd wy wzieliście tych pomocników ale po rozmowie z jednym z nich wywnioskowałem że on nie pójdzie bo sam nie jest, po drugie minefox jest zmasakrowane przez cheaterów a oni se siedzą w cieplutkiej gildi ...
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=FME4

Jeszcze to : http://scr.hu/7gp5/yq98o
No pomocnicy MineFox to kompletne nie ogary nigdy nie banują tylko Wzarek banuje
O robi się ciekawie Qiu patrzy Big Grin
Jezeli Jestes przekonany ze administracja nic nie robi ? to moze podasz co ty takiego dobrego zrobilesz dla servera ? ? siedzisz i obmazujesz na forum zamiast nam pomagac ?
zapraszamy Zglaszaj podanie zobaczymy czy sie nadajesz ...

Ostatnio trzeba bylo zrobic nowa mape na survival ... co to takiego
racja tylko 4 godziny dla 5 osobowego zespolu juz nie liczac pracy KalisaPro ktory zajmowal sie pluginami
pomimo tego ze Ma i tak juz multum roboty z innymi serverami...

A racja to samo czeka hardsurviwal ... zapraszam jestem ciekaw ile to by tobie zajelo czasu.

A moge wspomniec o tym jak to awaryjnie naprawialo lobby i spawny i siedzialo do godziny 4 nad ranem ? po tym jak inni tylko marudza kiedy bedzie otwarte .... ?

PS>

Na kit pvp bys musial siedziec 24/7 bo tylko to co znikniesz z trybu to tak samo sie dzieje jak gasisz swiatlo a myszy charcuja ....
Banuje sie tam dziennie po okolo 80 graczy ale i tak nie widac roznicy bo wchodza na nowo na innym nicku.
Zgłosiłem Tongue
Podanie
(20-September-2015 18:59:59)Qiuzushi napisał(a): [ -> ]Jezeli Jestes przekonany ze administracja nic nie robi ? to moze podasz co ty takiego dobrego zrobilesz dla servera ? ? siedzisz i obmazujesz na forum zamiast nam pomagac ?
zapraszamy Zglaszaj podanie zobaczymy czy sie nadajesz ...

Ostatnio trzeba bylo zrobic nowa mape na survival ... co to takiego
racja tylko 4 godziny dla 5 osobowego zespolu juz nie liczac pracy KalisaPro ktory zajmowal sie pluginami
pomimo tego ze Ma i tak juz multum roboty z innymi serverami...

A racja to samo czeka hardsurviwal ... zapraszam jestem ciekaw ile to by tobie zajelo czasu.

A moge wspomniec o tym jak to awaryjnie naprawialo lobby i spawny i siedzialo do godziny 4 nad ranem ? po tym jak inni tylko marudza kiedy bedzie otwarte .... ?

PS>

Na kit pvp bys musial siedziec 24/7 bo tylko to co znikniesz z trybu to tak samo sie dzieje jak gasisz swiatlo a myszy charcuja ....
Banuje sie tam dziennie po okolo 80 graczy ale i tak nie widac roznicy bo wchodza na nowo na innym nicku.

Jakoś niewidze tego by banowali 80graczy dziennie
Może KalisPro i Wzarek a reszta nic
Też zgłosiłem a po za tym poza trybem PvPKits gdzie grają same cheaterzy jest też WvsP i WD a tam nigdy was nie ma :#
Mam takie pytanko Q podzieliliście sobie prace pilnowania trybów? bo z tego co mówisz wynika że cała wasza grupa musiała to wszystko robić. Z kolei ze skargi piszą że cały czas siedzicie tylko na 1 trybie więc może dobrym pomysłem będzie podzielić pracę by nwm na zmianę pilnować tego, przecież macie TS i tam was widać często Smile
A te słowa tego ss to też twój obowiązek ?
Jak ktoś piszę skargi na cheaterów to czemu wy pomocnicy nie możecie ich zbanować? No czemu?
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie