Siema, jest mozliwosc dodania nowej rozdzki?
Moim pomyslem na nowa rozdzke jest PIEKIELNE BERLO, ta rozdzka by my mogla miec takie same efekty jak zwylka rozdzka ale jest mozliwosc jej UPGRADE na +1 ktora by miala wiekszy dmg. Ulepszac by ja mozna na Warp Kowal i bylby dodany tak NPC ,,Piekielny Wladca". Rozdzke by bylo mozna zdobyc poprzez monety sezonowe.
Po co kolejna rozdzka najpierw niech ktos zdobedzie max rozdzke X wtedy mozna myslec. Nawet nie dales cech tej rozdzki tylko kolejny pomysl zeby cos za monety sezonowe zdobyc sa one wywazone i ity za nie tez.
fajny pomysl .maciek jak zwykle na nie. ta rozdzka moglaby byc tylko dla magow i zabierala by z 400 dmg na 60-70 lvl
@up
Nie jestem zawsze na nie. Ten pomysl sensu nie ma jak narazie jest tylko jedna na serwerowni rozdzka X a wy chcecie nowej rozdzki, rozdzki sa zrobione pod profesje Mag i glownie mag ma dobry dmg z rozdzki. Dodam tez ze praktycznie kazdy uwaza maga za najgorsza klase wiec rozdzka dla maga ?? I z tego co wiem to jest juz rozdzka dla maga (ta startowa)
i wlasnie to by moze uratowalo maga. bo tylko ta klasa by mogla miec ta rozdzke. wedlug mnie top 1 paladyn top 2 mag top 3 wojownik top 4 strzelec. co szkodzi dodac ten item? moze by wiecej ludzi wtedy gralo magiem lub zmienialo klase na niego zeby korzystac z tej rozdzki. na prawie kazda propozycje ty jestes na nie.ta propozycja ma sens. nie trzeba miec maga zeby miec dobry dmg , mozna miec strzelca i 150 inteligencji to i tak bedzie walil po duzo dmg. przydala by sie tez jakas nowa rozdzka bo te co sa troche strata czasu.
@up
Ta rozdzka wiele by nie dala jak na 99 lvl z najlepsza na serwerze rozdzka RokoPVP bije po 2k mobom i okolo 2-3 paski gracza majac all pkt w inte.
mozna by ja ulepszac tak samo mozesz powiedziec z boskimi np ostrze szatana max to 240 a najlepsza bron to 300. rozdzka na 50- 400 na 70 -475 na 90 550