MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: TeamSpeak
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, wczoraj rozmawiałem z kilkoma osobami na ts. (nie bylem zarejestrowany)
Po chwili wyrzuciło mnie z calego ts'a, gdy próbowałem dołączyć na nowo, byłem zarejestrowany i byłem w grupie FOXY. nie mogłem wejść na żaden kanał typu premium, publiczne np MAX2 a nawet CP. nie wiem co się dzieje.
Dodatkowo wyskakuje komunikat:
niewystarczające pozwolenia klienckie (nie powiodło się na b_channel_join_permanent)
Próbowałem restartować komputer, odinstalować ts3 ,ale za każdym razem działo się to samo
nie wiem co się dzieje, mam nadzieje ze zostanie mi udzielona pomoc.
Prawdopodobną tego przyczyną był brak rejestracji Twojego konta (najczęściej jest to zauważalne, gdy użytkownik próbuje wejść na nolimit oraz przy nadawaniu grupy premium).

W wolnej chwili prosiłbym, abyś wszedł na TS3 w celu ponownej rejestracji na Centrum Pomocy TeamSpeak (widoczny nad główną poczekalnią TS). Po rejestracji sprawdzimy czy problem będzie dalej występował.

W przypadku dodatkowych pytań możesz je śmiało tutaj wypisać lub ewentualnie skontaktować się ze mną poprzez wiadomość prywatną na forum/ts3

Pozdrawiam - [HA] MrManga
Nie wiem o co w tym chodzi, Nie mogę wejść nawet na Centrum Pomocy TeamSpeak, także na inne kanaly. nie wiem jak mam postępować...
Dodatkowo nie widzę żadnej osoby/osób rozmawiających na kanałach.
Użytkownik otrzymał pomoc - został ponownie zarejestrowany i problem już nie występuje.
Do zamknięcia
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie