02-February-2020, 14:18:53
Gdybym wiedział ze mi zabierzesz wszystkie boskie to bym wybrał bana i czystkę bo by mi się nie opłacało tego zbierać od nowa. Ale też gdzie jest logika nie walnąłem nawet łapka pandory a i tak mi je zabrałeś . Np kilof Hefajstosa 2 razy go solowalem a resztę robiłem z Zamek1125 lub z inną osobą Szatana robiłem z Niuq_snp zamkiem i _TrolPl_ jego się nie dało zbudować to se wziąłem większą ekipę żeby go szybko rozwalać Mefisto z niuqiem zamkiem i grex32 resztę bossów albo solowalem raz czy 2 a potem robiłem z kolegami na kasjopeji 5 miałem zrobione z kolegami bez bugowania 1 wysolowalem ez bez bugowania i 4 zbudowałem bo wtedy znalazłem tego naga że schodkami który dalej nie jest naprawiony panteon podobnie (2 zbudowane ) resztę mi zrobił dmn420 hades podobnie tylko że 4 zbudowałem a 1 podniosłem z ziemi (leżał sobie tak po prostu na sali bossa chyba ktoś nie zdążył podnieść) nie zamykajcie tego tematu dopóki nie powiem
Dopisałes tez w wątku który zamknąłeś że namawiałem do tego innych jakoś sobie tego nie przypominam tego a jeśli chodzi o konto kolegi na ms to nie było moje więc się nie powinno z nim wiązać ;d
Dopisała tez w wątku który zamknąłeś że namawiałem do tego innych jakoś sobie tego nie przypominam tego a jeśli chodzi o konto kolegi na ma to nie było moje więc się nie powinno z nim wiązać ;d
Dopisałes tez w wątku który zamknąłeś że namawiałem do tego innych jakoś sobie tego nie przypominam tego a jeśli chodzi o konto kolegi na ms to nie było moje więc się nie powinno z nim wiązać ;d
Dopisała tez w wątku który zamknąłeś że namawiałem do tego innych jakoś sobie tego nie przypominam tego a jeśli chodzi o konto kolegi na ma to nie było moje więc się nie powinno z nim wiązać ;d