Ostatnio chciałem się zalogować na innej przeglądarce, zalogowałem się na konto google gdzie mam wszystkie hasła z automatycznym logowanie nigdy nie było z tym problemu.
A tu nagle nie mogę wpisuje wszystkie możliwe hasła i nic..
Gdy źle się zaloguje wysyłam niby na email kod weryfikacyjny i nic nie przychodzi..
Co w takiej sytuacji powinienem zrobić?
W takiej sytuacji napisz maila na mineserwer@zarabiam.com, aby zostało Ci wygenerowane nowe hasło, sam miałem kiedyś taką sytuację, więc Tobie też zrobienie tego na pewno pomoże

Oczywiście pamiętaj, że masz wysłać to z przypisanego do konta adresu e-mail oraz podać swój nick

PS: Tym kodem weryfikacyjnym się nie sugeruj, ponieważ on nie działa poprawnie.
(02-February-2020 10:53:27)Caynaz napisał(a): [ -> ]W takiej sytuacji napisz maila na mineserwer@zarabiam.com, aby zostało Ci wygenerowane nowe hasło, sam miałem kiedyś taką sytuację, więc Tobie też zrobienie tego na pewno pomoże 
Oczywiście pamiętaj, że masz wysłać to z przypisanego do konta adresu e-mail oraz podać swój nick 
PS: Tym kodem weryfikacyjnym się nie sugeruj, ponieważ on nie działa poprawnie.
No to mam po koncie raczej, bo ten email jaki tam był przypisany do konta jest z ponad 5 lat, a konto na poczcie już dawno nie istnieje i próbowałem je odzyskać ale nie da się na nowo utworzyć tego samego emaila jak kiedyś...
Chyba, że jest jeszcze jakiś inny sposób :/
Zgłoś się do mnie na TS3, po weryfikacji zmienię i podam ci hasło do konta na forum