MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Gladiator
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siema, gladiator jest jedną z najlepszych, jak nie najlepszą klasą na wd, gdyż posiada umiejętność, która sprawia że przeciwnik staje się widoczny nawet gdy jest na niewidce (pojawia mu się lód na głowie) oraz nie może niszczyć kamienia dusz przez 5s, więc jest to bardzo op, jak ma się 2 gladiatorów w drużynie, to ma się znaczącą przewage nad innymi drużynami, bo nawet boskiemu cięzko jest zniszczyć choćby 1hp kamienia. Na mapach na których cięzko jest się dostać do kamienia (sarum, piekło, przystań) gry czasami trwają po 2 godziny, właśnie przez gladiatora. W opisie klasy pisze, że gladiator posiada umiejętność wykrywania graczy przy kamieniu dusz, a nie że powoduje, że przeciwnik nie jest w stanie zniszczyć kamienia przez 5s. Więc piszę z prośbą o zwiększenie ceny tej klasy, gdyż obecnie kosztuje tylko 7k, a 20k powinna przynajmniej kosztować albo o znerfienie tej klasy. Osobiście jestem za opcją 1, ale wiem, że niektórzy gracze mają już kupioną tą klasę, a z usunięciem jej i ponownym zakpuem tylko, że drożej może być ciężko. Ale myślę, że ta umiejętność co teraz ma gladaitor jest ok ponieważ pomaga słabszym graczom w wygraniu z boskimi, tylko że cena nie jest adekwatna do umiejętności, albo można zmniejszyć czas trwania przez który przeciwnik nie może niszczyć kamienia.
Ja tam wnioskuje o naprawieniu Bugu który był już zgłaszany kilka razy ( również kilka miesięcy temu ). Mianowicie pochodnia gladiatora się caly czas buguje gdy namierzymy ja na blok. Proszę o zabezpieczenie tej pochodni żeby nie znikała jak dotknie blok albo zmianę pochodni na inny item.
@refresh
Również mnie to denerwuje bo gdy bronię to jak zbuduje tą pochodnie to trzeba kliknąć prawym przyciskiem myszki aby pochodnia powróciła
@refresh
@refresh
---w wątku chodzi o znerfienie gladiatora do funkcji, którą ma w opisie,
bo problem, o którym niso pisał 3 posty wyżej już jest naprawiony.
Przekierowanie