Ja bym to usunął bo gdy ktoś robi bossa i go zabije to może byc akurat czystka itemow i nie będzie dropu miałem tak z dowódcą piekielnej armi . Fajnie gdyby to działało tylko na spawnie bo na katedrze może to ludzi wprowadzić w szal gdy np mu drop z bossa zniknie
A potem itemy, które zostaną na ziemi będą generować lagi i tyle z przyjemnej rozgrywki. Jeżeli nie chcesz, żeby Ci drop znikał po zabiciu jakiegokolwiek moba/bossa to postaraj się spoglądać na chat i śledzić informację o usunięciu itemów. Zaczynam się zastanawiać, czy Ty czasami myślisz nad tym co piszesz, czy ,,A, bo wpadł mi do głowy pewien pomysł więc go napiszę, może to zrobią". Zapewne ta druga opcja.
racja ta 2 opcja

ale tez widze czasem jak ludzie narzekają ze nie ma tego i tego dlatego pisze te propozycje. duzo osob na mf wylacza chat podczas robienia bossow zeby mu nie spamili wiec nie zawsze sie wie kiedy to bedzie. a mi chodzilo o to zeby wylaczyc tylko na katedrze to usuwanie na expach da sie przezyc na otchlani tez
nie jestem pewien , ale jezeli zostawi sie jakis item na jakims bossie wyjdzie sie z bossa, wroci sie tam po usuwaniu itemkow to dalej itemek tam bedzie.
edit: nie moze byc nikogo na bossie oprocz ciebie