Hej, na wd sytuacja wyglada tak ze wiecej razy cofa vortex niz on dziala. Wydaje mi sie ze naprawa tego nie jest ciezka oraz ten tryb istnieje juz chyba 5 lat? Tak ciezko naprawic jedna rzecz?
Serio? Kolejny taki wątek? Myślę, że moderacja forum powinna założyć osobny dział na tego typu sprawy. Nic tu nie trzeba naprawiać, wystarczy nauczyć się używać.... Nie trzymaj W ani spacji jak skaczesz, lub zainwestuj w ninje.
Pozdrawiam.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
(26-January-2020 17:38:14)ImHexa napisał(a): [ -> ]Serio? Kolejny taki wątek? Myślę, że moderacja forum powinna założyć osobny dział na tego typu sprawy. Nic tu nie trzeba naprawiać, wystarczy nauczyć się używać.... Nie trzymaj W ani spacji jak skaczesz, lub zainwestuj w ninje.
Pozdrawiam.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wydaje mi sie, ze gdy place za jakas usluge to nie powinno wygladac to tak, ze sa problemy z jej uzywaniem. Nie widzialem nigdzie napisu stoj i nic nie rob przed uzyciem. Tym bardziej ze sytuacja wyglada tak ze goni mnie pare osob i gdy stane od razu zgine. I wydaje mi sie ze to nie ja mam dostosowywac sie do bledow serwera bo powinny byc one naprawione?
Jack ma rację, bo ja osobiscie jak mam ity to gine albo przez Flasha albo przez to że vortex nie zadziałał, może dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie vortexa tego typu co jest na wvsp bo wydaje mi się że on nie cofał nigdy.
Po ostatnim patchu był wprowadzony nowy vortex, przepisany na skript'a, tak żeby można było go dalej rozwijać. Jednak gracze wd byli tak przyzwyczajeni do starego vortexa że nawet drobne odchylenie od dawnego działania było nie do przyjęcia. Większość graczy chciała przywrócenia starego modelu tego oto boskiego przedmiotu, co też z bananem poczyniliśmy. Oczywiście gracze byli uświadomieni że wiązać to się będzie ze starymi "dobrymi" cofkami.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!