MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Fragment totemu / reaktywacja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam otwieram temat bo poprzedni zamknięty trafił do kosza ...

Wraca błąd z totemem w katakumbach ...

Th4mblr wie coś na ten temat więc rozpisywać się nie będę pozdrawiam
Heja!

Ponieważ fragment totemu sprawiał graczom tyle problemów to wprowadzam na Mineserwerze mały update zmieniający schemat pozyskiwania fragmentu oraz kilka zmian do bossa - Thresh'a. Poniżej rozpiszę szczegóły.

Fragment Totemu:

Nowa zasada zdobywania: od teraz fragment totemu można wykuć w kowadle znajdującym się na katakumbach;

Cena przedmiotu (poniższe nie wymagają żadnej nazwy, są to przedmioty minecraftowe):
- 1x płomienny proszek
- 4x diament
- 4x bruk (cobblestone)

Thresh:

Podobno klucz pryzmarynowy łatwo się farmi a z tego co wiem to gracze SkyBlock'a lubią wyzwania Smile Nie obejdzie się tutaj bez wzmocnień dla Thresh'a.

+ zwiększone zdrowie z 1500 do 1650
+ zmienione wizualnie część zbroi Thresh'a (na potrzeby dalszych zmian)
+ dostosowane szanse rzucania umiejętności (na potrzeby dalszych zmian)
+ Kosa Ciemności: zwiększone obrażenia od rzutu kosą z 10 do 12
- Kosa Ciemności: zmniejszono szybkość kosy (jako pocisku, pozwoli to Thresh'owi trafiać częściej bliższe mu cele)
- Umarlaki: zmniejszone zdrowie z 60 do 25
+ Mundo (pupilek Thresha przywoływany pod koniec jego życia): zwiększone zdrowie z 600 do 700
+ Mundo: dodana została umiejętność rzucania toporem

Nowa umiejętność: Zwiastun Ciemności
- każdy atak Thresh'a ma szansę na oślepienie i osłabienie przeciwnika na kilka sekund
- Thresh zyskuje dodatkowe obrażenia przeciwko oślepionym celom

Jeździec Ciemności (umiejętność przywołania konia): przerobione
- nowa nazwa: Widmowa Zbroja
- Thresh zaklina swój pancerz na kilka sekund sprawiając że zadawane mu obrażenia zaczynają go leczyć i zostają one w pewnej części odbite w kierunku atakującego (krótko mówiąc Thresh dostaje na zbroi efekt cierni połączony z leczeniem)

Życzę udanego polowania na klucze Smile
I to jest piękne ... każda nowość jest dobra a tutaj jest sztos dziś przetestuje....
Byłem widziałem przetestowalem .... nawet raz miałem " ciemność widzę " fajny efekt

Na duży plus to kowadlo mega
Skoro wszystko działa tak jak należy temat zamykam.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie