MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł dotyczący klanów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć Tongue w tym poście postaram się przedstawić mój pomysł odnośnie zamku klanowego.

A więc: Po zakupie własnego zamku klanowego pojawiał by się w nim npc o nazwie królewski doradca. Npc dawał by członkom danego klanu misje za które gracze otrzymywali by monety klanowe.

Zastosowanie monet: Monety można by wydawać na ulepszenie zamku np: Za ulepszenie danego obiektu trzeba by wydać $$ i własnie te monety.

Np: Do ulepszenia kowala potrzeba by było 100k złota i 50k monet klanowych [ceny są podane opcjonalnie]

Ps: Misje by polegały np: Na zbieraniu losowych przedmiotów z expowisk dajmy na to 32 skorup skarabeuszy i za to możemy dostać od 100-500 monet.
Troche bezsensu jak i tak wojen nie ma a ulepszanie zamków jest własnie pod wojny i bardzo podobne do misji dziennych ;/
@up
Sens to właśnie ma. Pomysł, który podał autor wątku można by zastąpić wojnami klanowymi, z racji, że - http://mineserwer.pl/Temat-Usuni%C4%99cie-zamku-Roko ... Jak sam widzisz, powstało kilka sprzeczek co do wyłączenia wojen, więc to, co zaproponował VSovenV byłoby, powiedziałbym wręcz nawet, że, wspaniałym zastępstwem dla wojen klanowych. Nie wiem, ile by to zajęło, bo nie bardzo się na tym znam Tongue ale myślę, że właściciel znalazłby czas, by to wprowadzić, chociaż też śmiem wątpić z przejściem tego pomysłu, ze względu na 1 skasowany zamek przez temat, który podlinkowałem wyżej
byłoby o wiele lepsze od wojen klanowych
Pomysł jest ok nie mniej wymaga więcej pracy niż to warte, szczególnie że pomysł jest skierowany tylko do kilku aktywnych graczy (członków zamków), a zamek na mfie przypominam jest jeden na msie dwa.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie