MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: NOWA EDYCJA ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Przydałaby się nowa edycja na OP SURVIVAL bo ranking jest zapchany użytkownikami ktorzy cheatowali i nie grają Big Grin Baardzo proszę o nową edycję ! Pozdrawiam LwG
Na MF jest nowa mapa na sv !!!!!
Ja bym nie chciał nowej Edycji na Op survival
Ranging jest w nim pełno cheaterów poprostu wyczyścić ranking
Własciciel wątku jaki ty masz rank i nick ? Bo cie wogule nie widze na op s jestem na nie żeby ranking zrestartowali ja mam 4230 pkt w obecnej chwili i nie chce tego nabijać od nowa !
Survival i Op nie wymagają Nowej Edycji, gracze sie napracowali na swoje wyniki a ty im chcesz wszystko usunąć ? NP EltonJohn ma chyba z 70000 pkt
Kolejny dzieciak który płacze bo wszyscy go zabijają
restart rankingu by się przydał ale restartu trybu nie powinno być ty masz pewnie tylko diaxowy miecz ja mam kose ty stracisz nic a ja strace 100000k albo 30 zł
Noobie ja mam 58 kos 24 topory 19 włóczni a ty nowa edycje chesz robic!
XD Wlasnie o tym mowie Elton dasz po jednym pls Smile
(19-September-2015 19:53:06)kapitan_lol napisał(a): [ -> ]Własciciel wątku jaki ty masz rank i nick ? Bo cie wogule nie widze na op s jestem na nie żeby ranking zrestartowali ja mam 4230 pkt w obecnej chwili i nie chce tego nabijać od nowa !

Mój nick to domcho29 Wink i ja mam około 6000 pkt. więc nie mów że tu nie gram bo gram tu ponad rok i myślę że nawet obeszłoby się bez nowej edycji tylko wyczyścic ranking Smile

Spokojnie spokojnie ;D
Mój nick na serwie to domcho29 i gram na nim już ponad rok więc nie pitol że mam diaxowy miecz tylko bo mam milion$ (jescze nie sprzedane koxy) i przydałoby się tylko usunąć osoby które nie grają ... jesli sie da xd
Przekierowanie