MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: błąd ze spawnem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
byłem na arenie, klepałem się z jakimś gościem i mnie wyrzuciło z serwera. Próbuję wejść i nic no to próbuję dalej, pojawiam się, nic sie nie dzieje i mnie rozłącza. Nie mogę się odrodzić ani przenieść na działkę.
Proszę o pomoc i z góry dziękuję
1. Serwer?
2. Nick?
3. Jaki komunikat ci wyskakuje przy rozłączeniu?
1. Minefox.pl
2. AmaterasuZ
3. Rozłączono
Prosiłbym o teleportacje mnie w inne miejsce po prostu bo ten błąd wygląda jakby mnie rozłączyło z internetem w trakcie gry, na chacie nic się nie dzieje i nie mogę użyć żadnej komendy po czym mnie wyrzuca
(i za każdym pojawiam się na arenie)
Edit: na lobby wszystko jest ok więc to nie może być wina internetu
Edit 2: Właśnie zaczął mi się na zmiane pojawiać komunikat "Rozłączono" i "Internal Exception: java.io.IOException: Istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta"
(21-January-2020 12:47:57)Afrapul napisał(a): [ -> ]1. Serwer?
2. Nick?
3. Jaki komunikat ci wyskakuje przy rozłączeniu?
przepraszam ale czy mógłbym liczyć na szybką pomoc? Chciałbym już wejść na serwer.
Przepraszam za przeszkodę
dziekuje za szybka pomoc...
Nie rozumiem twoich pretensji... Większość administracji jest w szkołach, gdzie lekcje mogą trwać dłużej niż 15 czy 16. Dochodzi powrót do domu oraz wątpię by ktoś w trakcie lekcji miał zamiar przeglądać forum. Poczekaj cierpliwie na odpowiedź. + słynny cytat
Cytat:Człowiek nie robot, nie jest na każde zawołanie od razu Smile

@Down
Cytat:Dziękuję za szybką pomoc...
Wcale to nie brzmi jak pretensje do administracji...
jakich pretensji? Nie rozumiem twojej odpowiedzi

To jak ty to interpretujesz to juz twoja sprawa...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie