MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bugi na evencie.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam bardzo serdecznie, w tym poście chciałbym poruszyć temat bugu który dzisiaj mnie napotkał. Był event KNOCKOUT, knockałem się z graczem i on mnie jakimś cudem przeniósł na drugą ścianę przez barrier blocka do kopalni. Nie wiem jak to się stało. Byłem w tej kopalni przez jakieś 15 sekund później któryś z administracji mnie przenióśł do widowni. Uważam to za niesprawiedliwe zachowanie, ja nie mam wpływu na to czy są bugi na serwerze czy nie. Administracja mogła mnie poprostu przeteleportować za tą kopalnie a nie odrzucać z eventu. Albo popracujcie tutaj nad bugami albo bądźcie sprawiedliwi. Nie mogłem tego postu dać do "Skargi" bo to nie jest skarga na administracje, tylko raczej mój problem i propozycja naprawy tego buga. Jeżeli chodzi o dowody to administracja dobrze wie o co chodzi bo sama mnie wyrzuciła z areny. Nikt z administracji mi nie odpisywał mimo że pisałem do KAŻDEGO który był na evencie. Uważam ze zachowali się nieprawidłowo.
@refresh
hahahaha 2 MIESIĄCE czekam na odpowiedź i do tej pory jej nie dostałem

@refresh
Przekierowanie