MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: SKARGA NA ADMINISTRATORA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: bestguardd
Nicki osób posądzonych: victoria_szostak
Najdokładniejsza data zdarzenia:
Opis zdarzenia: Więc tak klepałem się z użytkownikiem o nicku nagroda który latal sobie na bh po i na akb a ja sobie na labymodzie. Oczywiście najlepszy pomocnik + mianowicie viktoria_szostak powiedziała sobie ze zbanuje obu bo od dziś labymod to tez wspomagacze. No i od razu podalem anydesk koledze żeby podal viktori i ona patrzy ze na lb byłem i weszla w pliki progaramow i był tam z przed kilku miesięcy buzzkaclicker o ktrym nie wiedziałem i nie umiałem usunąć bo byłem sprawdzany wcześniej i nic mi nie powiedziano, a teraz dostałem bana za takowe macro którego odpalić nie umiałem i ostatnia data modyfikacji z przed kilku miesięcy. Ale cheaty to cheaty przecież. Czekam na odpowiedz i na backupa
Pozdrawiam
Dowody: logi moje
Sugerowany wymiar kary: degrad, nauka obserwacji cheatow / ub na te konto i backup
Serwer: minefox.pl
Ja tu tylko przytoczę punkt z regulaminu 14. Zabrania się posiadania na komputerze wspomagaczy wszelkiego rodzaju. Przyznanie się do ich używania/posiadania podczas sprawdzania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod, Laby Mod, BlazingPack, Better PvP oraz Shaders. . Miałeś na komputerze clickera, dlatego unbana nie dostałeś.
Przekierowanie