Hej, ostatnio wszedlem na classica i niestety dzialki zostaly zresetowane. Dlaczego nie bylo zadnej informacji (Jeden z graczy powiedzial mi ze 2h przed resetem w sylwestra byla dopiero informacja) oraz jaki byl powod tego resetu? Wydaje mi sie ze wszystko bylo dobrze z wielkoscia dzialek
Witam,
Cytat:Hej, ostatnio wszedlem na classica i niestety dzialki zostaly zresetowane
No niestety zostały zresetowane i tak pozostanie. Itemy, które były na nich przepadły, dlatego poinformowaliśmy przed dokładnym resetem działek, że będą usunięte. Osoby, które były wzięły itemy z działek trzymały przy sobie.
Cytat:Dlaczego nie bylo zadnej informacji (Jeden z graczy powiedzial mi ze 2h przed resetem w sylwestra byla dopiero informacja) oraz jaki byl powod tego resetu?
Zapytaliśmy się pierwsze czy chcą reset statystyk czy działek gracze wybrali, że działek i tak mogliśmy wcześniej powiadomić o takowym restarcie i tutaj akurat nasz błąd, ale stało, to co się stało.
Powód restartu działek jest prosty - były już mega stare i trzeba było ten tryb "odświeżyć". Krystian, który się zajmuje wszystkimi rzeczami tam wprowadza różne rzeczy i cieszcie się, że znalazł ten czas na poświęcenie czasu dla tego trybu, bo sam teraz ma dużo na głowie.
Cytat:Wydaje mi sie ze wszystko bylo dobrze z wielkoscia dzialek
Nie chodzi Tutaj o wielkość tylko, że one były mega stare i połowa tych wszystkich działek była pusta, zepsuta + mega dużo działek było zajętych, a gracze już po prostu nie grali.
Do zamknięcia.