Witam, pisze z zapytaniem czy istnieje opcja aby na czacie wd były widoczne tylko komunikaty typu za ile sekund można użyć rogu, informacja o nowych turach, zabójstwa i niszczenie kamieni. Czyli wszystkie komunikaty prócz tych które piszą gracze. Starałem się wytrzymać Ale to co się tam dzieje przekracza jakie kolwiek granicę, i czasem ci ludzie potrafią naprawdę wyprowadzić z równowagi, dlatego o ile to możliwe prosiłbym o wprowadzenie takiej możliwości.
Komenda /ignore wydaje sie dla Ciebie dobrym rozwiazaniem. Polecam także pisanie skarg na forum, im wiecej ktos ma banow w historii, tym bany beda bolesniejsze. Przed urlopem otrzymalem na MineFox'ie permissje do banowania, wiec osobiscie bede pilnowac aby recydywsci zostali odpowiednio ukarani.
Testowałem to i /ignore niestety działa tylko wtedy gdy ktoś chce do mnie na msg coś napisać
Według mnie nie ma po co wyłączać chaty,,rzadko gram na wd wlasnie przez zachowanie najcześciej młodszych graczy... Wiem ze duzo osob odeszło z trybu przez wulgaryzmy. duża cześć graczy stanowią tacy,którzy cała grę tylko sie wyzywają,ale są tez "normalni",którzy chcą sobie popisać.Może po prostu blokowanie wiadomości,czyli jak chce sie napisać przekleństwo nawet podobne słowa do przekleństwa to z automatu leci mute na np.10 min
(06-January-2020 16:08:21)Lojd_XD napisał(a): [ -> ]Testowałem to i /ignore niestety działa tylko wtedy gdy ktoś chce do mnie na msg coś napisać
Naprawione
Dzięki, uwielbiam tą komendę, można zamknąć.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!