Witam,
Ja się wypowiadam, gdyż Dackelowa mnie ''Poprosiła''.
Cytat: Ponieważ go dostałem niesłusznie.
Od kiedy są niesłuszne bany jak ktoś usunie wspomagacze PRZED sprawdzaniem, a wiem jak u Ciebie to wyglądało, gdyż to widziałam. Nie wiedziałam, że dzisiejsze osoby w administracji to jasnowidze, które wiedzą, że usunąłeś rzeczy (Wiesz dokładnie o co chodzi, gdyż sam nawet jej pisałeś). Jedno wciąż mnie zastanawia, po co usuwać rzeczy z kosza dokładnie o tej samej godzinie kiedy zaczęła Cię sprawdzać (Ciekawe nieprawdaż?)
Cytat:Dostałem bana za usuniecie kosza przed sprawdzaniem a w regulaminie nie ma nic o tym.
W regulaminie nie ma nic o tym, ale może to owszem podchodzić pod te punkty:
13. Zakazuje się używania wszelkiego rodzaju wspomagaczy ułatwiających grę takich jak np. Huzuni, Vape, Flux, Wurst, Flare, Auto Clicker, Macro, TinyTask, X-Ray.
14. Zabrania się posiadania na komputerze wspomagaczy wszelkiego rodzaju. Przyznanie się do ich używania/posiadania podczas sprawdzania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod, Laby Mod, BlazingPack, Better PvP oraz Shaders.
Jakbyś nie usuwał tych ''rzeczy'' (Dla nas to było oczywiste, że usuwałeś wspomagacze, bo po co usuwać w tej samej godzinie), to pewnie administratorka dałaby Ci bana za
POSIADANIE WSPOMAGACZY NA KOMPUTERZE..
Dodam jeszcze tzw. ''ciekawostkę'' na twój temat i głównego konta.
http://minefox.pl/bany/info.php?type=ban&id=76041 - jeszcze bardziej mnie utrzymuję ten ban przy decyzji usunięcia cheatów. Ja nie będę mogła pojąć tego, że ktoś usuwa jakieś inne pliki jak wspomagacze w tej samej godzinie. Bez powodu Dackelowa jeszcze nie sprawdzała Cię musiałeś pewnie jakieś tam rzeczy posiadać jak ktoś Cię zgłosił. Następnym razem zapamiętaj to, iż kłamanie/próba oszustwa administratora kończy się banem z właśnie takim powodem.
Na końcu napiszę, że prośba o Unbana jest odrzucona - Dackelowa mi to potwierdziła (Możecie jej się zapytać)