18-September-2015, 19:40:38
18-September-2015, 20:06:09
Taka moja porada co do Twojego kanału.
1. Temat redstone - bardzo dobry, jednak wykorzystaj go odpowiednio. Jeden film - tworzysz ten konwerter, który gdzieś na forum był. Tłumaczysz zastosowanie, dlaczego tak a nie inaczej. Następnie dajesz przykłady, gdzie możesz wykorzystać dane urządzenie - wspominałeś o farmie.
2. Nie odzywasz się na filmie - nie licz na widownie. Kto lubi oglądać film, jak nic sie nie dzieje? Na YT jest w pytę "lets plejów".
3. Ustaw stałe fps podczas nagrywania (fraps ma coś takiego).
4. Przyłóż się do tego bardziej, obecnie robisz to na odwal się, byleby wrzucić kolejny nudny dla widza filmik.
Ot takie moje zdanie
1. Temat redstone - bardzo dobry, jednak wykorzystaj go odpowiednio. Jeden film - tworzysz ten konwerter, który gdzieś na forum był. Tłumaczysz zastosowanie, dlaczego tak a nie inaczej. Następnie dajesz przykłady, gdzie możesz wykorzystać dane urządzenie - wspominałeś o farmie.
2. Nie odzywasz się na filmie - nie licz na widownie. Kto lubi oglądać film, jak nic sie nie dzieje? Na YT jest w pytę "lets plejów".
3. Ustaw stałe fps podczas nagrywania (fraps ma coś takiego).
4. Przyłóż się do tego bardziej, obecnie robisz to na odwal się, byleby wrzucić kolejny nudny dla widza filmik.
Ot takie moje zdanie

18-September-2015, 20:11:22
Tak, ale pomyśl ile ludzi zna system dwójkowy stawiam że 42%całej populacji ludzkości. A niestety redstone jest zdany tylko na system binarny, niektórzy nie mają takiego intelektu żeby to wszystko objąć rozumowaniem dowodem jest mój kuzyn i kuzynka kuzynka świetnie maluje, zdaje z czerwonym paskiem a kuzyn miał rok temu średnie 3.36. Więc moje zdanie to że nie każdy morze budować z redstona w minecraft, tak samo jak nie każdy może zostać konstruktorem, matematykiem ,fizykiem ...
18-September-2015, 20:13:28
Dałem Ci tylko propozycje dot. poprawy jakości kanału. Nie mówię tu o zrozumieniu mechanizmów przez oglądających.
Oglądałem ostatnio filmik z Universe Sandbox. Koleś robił terraformowanie Jowisza/Saturna/Księżyca.
Nie miałem zielonego pojęcia o czym on technicznie gadał - nie udało mi się powtórzyć tego co on robił w 100% - mimo to przyjemnie się oglądało półgodzinny filmik.
Oglądałem ostatnio filmik z Universe Sandbox. Koleś robił terraformowanie Jowisza/Saturna/Księżyca.
Nie miałem zielonego pojęcia o czym on technicznie gadał - nie udało mi się powtórzyć tego co on robił w 100% - mimo to przyjemnie się oglądało półgodzinny filmik.
18-September-2015, 20:15:49
Ale faktem jest to że redstone staje się w niektórych momentach matematyką a oglądający za tym nie przepadają. Stawiam że większość którzy to oglądają to introwertycy...
18-September-2015, 20:18:01
Z takim podejściem to Ty widowni nigdy nie zyskasz 

18-September-2015, 20:18:50
Piszę prawdę nigdy nie obijam w bawełnę ...