MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowe mapy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Chciał bym się zapytać kiedy będzie update map na Wojownicy Dusz bo obecnie tylko Kanion,Karaiby, Wzgórze i Średniowiecze są spoko. Najlepsze usunięto np. Królestwo v1, Kraina Lodu i 2 inne gdzie nazw nie pamiętam. Proszę o dodanie nowych map lub wprowadzenie na tryb wyboru wszystkich map. Pozdrawiam Maves1337
Jakbyś miał wybór wszystkich map, to co grę byś na karaibach musiał grać xD
Ale faktycznie przydałby się jakieś nowe mapy, najlepiej gdzie dojście do przeciwnego teamu jest szybkie np. tak jak na wzgórzach, bo wtedy jest najlepsze pvp, i według mnie gracze wolą takie mniejsze mapki, a nie rynek, czy kopalnie na których droga jest dość długa i przejście do kamienia nie może być zbyt "trudne", jak na przystani czy sarum bo wtedy gra trwa 1h+, a gracze nie lubią długich gier, bo gdy jedna druzyna odpadnie to musi czekać 1h, aż się zacznie nowa gra.
Ja lubiłem mapę wieś, Królestwo v1, Orkową dolinę i Krainę Lodu. Szczerze mówiąc ucieszylbym się gdyby te mapy były dodane Smile.
Była o tym mowa, plik że starymi mapami został usunięty I albo musicie je poszukać w Internecie tak jak mi udało się odnaleźć średniowiecze albo znaleźć jakieś nowe i zaproponowac
Pierw znajdzcie jakies przyzwoite mapy bo do narzekania zawsze chetni sie znajda.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie