MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Monety
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Mam taki problem... Czasami mnie wyrzuca z gry, bo internet niestabilny i zawsze z mojego konta znika trochę monet. Czym to jest spowodowane? Zmieniłem już hasło.
Z góry dziękuję za pomoc!
Nie jestem pewien czy to akurat to ... gdy masz laga i nawet o tym nie wiesz to od momentu laga do wywalenia z trybu wszystkie te czynności które wykonałeś w tym czasie mogą się cofnąć .... taka moja weekndowa teoria niech ekipa SB się wypowie
Witaj,

samo wyrzucenie z gry nie zabiera monet, jednak tak jak napisał esmak jeśli akurat masz laga to mogło cofnąć to co robiłeś chwilę wcześniej i to może mieć wpływ na zniknięcie Twoich monet. Osobiście nigdy takiej sytuacji nie miałam by jakiekolwiek pieniądze mi znikały nawet przy lagach więc ciężko mi określić faktyczną przyczynę - mogę tylko zakładać czym to jest spowodowane.
Nie ma żadnej możliwości aby lag pozbawił cie $, co najwyzej podczas laga mogles dokonac jakiegos zakupu no ale skoro masz problemy z internetem to za Ciebie ich nie rozwiążemy.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie