MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Tyle lat mineło :v
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, jest Sylwester a więc dziś obchodze swoją 5 rocznice zalogowania sie na forum (31 grudnia 2014 r) Jakby ktoś szukał na moim profilu to raczej nie znajdzie gdyz bylo to inne konto.. raczej kazdy wie jakie. Tak czy siak, nadal nie jestem w stanie ogarnac ze tak szybko ten czas zleciał. Na forum nie raz było.. ciekawie.. raz lepiej raz gorzej, ale ogolnie ciesze sie ze tu dołączyłem. Szampana otwierac nie bede z tej okazji.. przynajmniej na razie hehe. Zobaczymy czy bede w stanie wytrwac tu kolejne lata, nie ukrywam ze mam wszelakie plany wiec jestem ciekaw czy uda mi się je wszystkie zrealizować.

Na koniec standardowo jak to się kiedys dawno się robiło... podziekowania. Szczerze nie bede wypisywal kogo za co wymieniam bo nie ukrywam ze zajelo by to naprawde duzo czasu. Wypisze po prostu osoby z którymi zaszlem w jakas interakcje, które napotkałem przez te 5 lat i wiecej lub mniej wplynely na mnie.

Arih, Skylife, Gosia, Piotrovsky, Camrakor, DzikaRybka, Troxiu, Godaś, Michal01010, Ironhide, pixieily, Afrapul, AfkaMod, McTrawa, Ancoron (zorro), Humaxan, Caynaz, SzybkiBanan, Vark123, Snowek, Anty, Emosia, Paw, Demonik, Zjarany, PSmith, kubixlol, Nisooo, kami, Bella, Wiki333, Shaxsee, Devil, DjHydrant , Emperor i wiele wiele wiecej osobistości które przewineły się przez te lata na forum.

Aby juz nie zanudzac moim zbędnym gadaniem.. najzwyczajniej dziekuje i oby jeszcze lepszego zblizajacego się roku 2020 Wink
Nie spodziewałem się że mnie wymienisz, hah
Dzięki ;D

+ słowny ^^
O jak słodko, że mnie wymieniłeś Smile

To co Ravkor życzę Ci udanego Sylwka i kolejnych 5 lat spędzonych na tym forum.

PS. Nigdy nie umiałem składać życzeń xD
Cieszę się, że tacy Weterani dalej tutaj siedzą, życzę ci kolejnych takich 5 lat z nami i szczęśliwego nowego Smile
No i niedługo moje 5 lat na forum Big Grin
Też nie mogę pojąć że tak długo tu jesteś Cool
Fajnie, obyś był jak najdłużej. Muszę jeszcze nadrobić Star Wars - Najmroczniejszą GodzinęBig GrinBig Grin Bo już jest zapowiedź nowego opowiadania Smile
I niedługo moje 4 lata na forum :'oo xD
@up na spokojnie, nowe opowiadanie zamierzam pisac dopiero w styczniu, także czas na nadrobienie jest Wink
Kupiec korzenny zawsze będzie w naszej pamięci! Big Grin
Przekierowanie