MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ninja19082
Nie
Dostałem bana za nic. Podczas gry na trybie MEGARPG zostałem zaatakowany przez bossa, następnie poprzez jego uderzenie zostałem wzniesiony w powietrze. Moim zdaniem Admin pomyślał iż używam cheatów, a to właśnie boss spowodował uniesienie się mojej postaci.
Cheaty
SzybkiBanan
Minefox.pl
ja tak 10000000 razy mialem np na edenie gdy mnie ciagle wywala w gore albo na hadesie wiec nie ma sensu dawac za to bany jak to nawet nie jest wina gracza.
Podsumowanie:XD
Dokładnie, też się z tym nie zgadzam a szanowana administracja nie jest nawet w stanie mi odpowiedzieć XD.
(29-December-2019 19:28:22)Gryfcio napisał(a): [ -> ]ja tak 10000000 razy mialem np na edenie gdy mnie ciagle wywala w gore albo na hadesie wiec nie ma sensu dawac za to bany jak to nawet nie jest wina gracza.
Podsumowanie:XD

Regulamin działu odbanowań się kłania, nie widziałeś zaistniałej sytuacji oraz dlaczego gracz został zbanowany, więc nie udzielaj się na ten temat Smile

(29-December-2019 20:03:34)Nicccc napisał(a): [ -> ]Dokładnie, też się z tym nie zgadzam a szanowana administracja nie jest nawet w stanie mi odpowiedzieć XD.

Skoro zostałeś zbanowany przez Banana to oczekuj od niego odpowiedzi, nie od administracji
zaden boss cie nie podbijal a bynajmniej nie za to masz bana, tylko autoski skrypt na knock ktorym cie sam podbijalem, latales na cheatach przez co ignorowanie knocka widac jak na dloni - pewnosc 100%towa.

w pelni odrzucone, serio nie wiem na co liczyles ^^
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie