MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban na Minefox.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Fluxioook
Nicki osób posądzonych: Dackelowa
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dzisiaj ok. 15:30
Opis zdarzenia: Sprawa wygląda tak, iż zostałam zbanowała bezpodstawnie przez administratorkę, która nie raczyła mnie nawet spróbować sprawdzić, a od razu zbanować nie sprawdzając. Skąd ona mogła wiedzieć, że mam jakiekolwiek wspomagacze jak nawet się ze mną nie biła? Jednym słowem żałosne zachowanie jak już była w administracji powinna wiedzieć, że takich sytuacji nie powinno być.
Dowody: https://imgur.com/a/zM4LPp3
Sugerowany wymiar kary: Degrad
Serwer: minefox.pl
"Skąd ona mogła wiedzieć, że mam jakiekolwiek wspomagacze jak nawet się ze mną nie biła?"
Biłam się z Tobą kilkanaście razy. Widziałam również jak biłeś się z innymi graczami. Tu parę logów: https://imgur.com/a/dDWmJLg

Obserwowałam Cię dłuższą chwilę gdzie widać było że grasz używając wspomagaczy. Nie wszystkich trzeba sprawdzać kiedy od razu można dostrzec że coś jest nie tak.

Faktycznie mogłam Cię sprawdzić, tu mój błąd, ale nie widziałam takiej potrzeby ponieważ w krótkim czasie można było zobaczyć u Ciebie wspomagacze.

"Jednym słowem żałosne zachowanie jak już była w administracji powinna wiedzieć, że takich sytuacji nie powinno być."
Nie nazwałabym tego żałosnym zachowaniem, jeśli raz zdarzy się pominięcie sprawdzania.
"Obserwowałam Cię dłuższą chwilę gdzie widać było że grasz używając wspomagaczy." Jeżeli posiadałam jakieś wspomagacze to proszę wypisz mi je, zresztą gracz ma wybór dokonać czy się przyznaje czy może jednak nie, więc jeżeli coś zauważyłaś, że coś posiadam to mi to wypisz jeżeli nie to już będę się domagać prośby o ub na ts bo perm nie był wtedy słuszny.
Z góry przepraszam za to klepanie pomyliło mi się!
Moderator nie ma obowiązku sprawdzania, jeśli wspomagacze są widoczne "gołym" okiem. Mimo wszystko porozmawiam z Moderatorką i wyjaśnię jej kilka ważnych aspektów banowania graczy.
Przekierowanie