MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bagnet
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć to znów ja, domagam się o ulepszenie bagneta ponieważ ma tylko 7 dmg a Sikiera sharp 2 ma 7,5 dmg PRZECIEŻ TO JEST ŚMIESZNE! żeby sikiera którą podajże da się dropnąć ze skrzynki przestępcy miała więcej dmg od BAGNETA którego da się dropnąć z najrzadszej skrzynki jaką jest skrzynia Boss'ów mafii. a już karambit który jest żelazny ma sharpness 3 i podajże niezniszczalnosc 2 i ma 7,5 dmg no po prostu XD, więc prosiłbym o ulepszenie BAGNETA do Sharpness 2 i niezniszczalność 1, Wtedy bagnet był by o wiele lepszy do codziennego użytku.

A i odnośnie do mojego wcześniejszego posta w sprawie zbagowanego Bagneta, Szybki bananie odpisałeś mi, że widziałem co kupuje, skąd mogłem wiedzieć jakie enchanty ma bagnet.. a i osoba która mi go sprzedawała nic mi nie powiedziała o tym, że jest zabgowany. i jak podejrzymy bagnet w skrzynce Bossów mafii to nie widzimy na nim żadnego enchantu, więc myślałem, że jest legit.

Dówów, że mam bagneta: [attachment=4542]

Sikiera z Sharp 2: [attachment=4543]
Bardzo ciekawe... Na ss przedstawiasz swój "zbugowany" bagnet z tego wątku http://mineserwer.pl/Temat-Bardzo-S%C5%82aby-Bagnet , więc skąd możesz wiedzieć ile bije nie zbugowany bagnet? A odpowiedź masz w tym poradniku http://mineserwer.pl/Temat-Szczegółowy-O...ght=Bagnet .
Dodatkowo dodam ci pewnien cytat z owego poradnika
Cytat:Tryb posiada PVP tzw. 1.9+, w ktorym należy odczekać jakiś czas, aby zadać silniejszy cios oraz wzmocniony cios krytyczny cb (że skoku, przed uderzeniem).

UWAGA !: Pamiętajcie, że jeśli wychodzicie na wersjach niższych niż 1.9 to DMG broni z enchantem Ostrości jest błędny, a należy się sugerować DMG, pokazanym pod bronią na wersjach 1.9+. 100% pewność, jaki broń ma DMG możemy sprawdzić uderzając nią w moba np. Hommiego na mapie głównej poprzez zwykle uderzenie i takie krytyczne (wyżej opisane)
Oraz ten cytat
Cytat:-Bagnet- diamentowy miecz; występuje w skrzyni "Bossów Mafii". Jest to zwykły diamentowy miecz bez enchantow. Jego skórka jest animowana.
Zwykle Uderzenie- 10,8HP
Uderzenie Krytyczne (z podskokiem) - 13,2HP
Więc myślę że taka odpowiedź powinna tobie wystarczyć Wink
Przekierowanie