MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Minecraft
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pewien problem z minecraftem wiec zglosze sie tutaj bo wszedzie szukalem pomocy ale nikt mi jej nie udzielil. A wiec ostatnio kupilem minecraft premium na windowsa normalnie zainstalowalem launcher do niego probuje wlaczyc i nic . system w10
Używasz Minecraft Java Edition czy Minecraft Windows 10 Edition?
(25-December-2019 23:22:30)20staTOPAxd napisał(a): [ -> ]Używasz Minecraft Java Edition czy Minecraft Windows 10 Edition?
javy
Wyskakuje ci jakiś błąd?
nie... probuje go wlaczyc a on nic
nic sie nie wlacza, pokazuje. Juz kilka razy go reinstalowalem i nic
Mialem podobną sytuacje pare dni temu. Minecraft nie chcial się w zaden sposob wlaczyć. Znalazlem dwa sposoby na to.

1. Jesli masz antywirusa COMODO Internet Security (bo ja mam) uruchom Minecrafta w izolacji. Powinien od razu sie wlączyc.

2. Wejdz w %appdata% i usun folder .minecraft a nastepnie wlacz minecraft ponownie. (Usun tez folder z kosza dla pewnosci)

Oczywiscie w moim przypadku takie sposoby pomogly, nie wiem czy pomoga w twoim. Mimo wszystko powodzenia.
(26-December-2019 00:15:29)Ravcore napisał(a): [ -> ]Mialem podobną sytuacje pare dni temu. Minecraft nie chcial się w zaden sposob wlaczyć. Znalazlem dwa sposoby na to.

1. Jesli masz antywirusa COMODO Internet Security (bo ja mam) uruchom Minecrafta w izolacji. Powinien od razu sie wlączyc.

2. Wejdz w %appdata% i usun folder .minecraft a nastepnie wlacz minecraft ponownie. (Usun tez folder z kosza dla pewnosci)

Oczywiscie w moim przypadku takie sposoby pomogly, nie wiem czy pomoga w twoim. Mimo wszystko powodzenia.
1. niestety nie posiadam danego antyw.
2. sprobuje

Dziekuje ci bardzo pomoglo
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie