MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Słuchawki hmm.....
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.

Od czasu do czasu pisze i zwracam się do was w sprawach wyboru różnych przedmiotów służących do gier typu myszki klawiatury itd. Dziś zrobię to samo. Na mój celownik tym razem padają słuchawki. Potrzebuje waszej porady dotyczacych słuchawek gamingowych z mikrofonem. Budżet to około 100 Zeta ( wiem że mało ale nie mam teraz bo bida). Także czekam na wasze propozycje i z góry dzięki.
Tracer Dragon (wersja kolorystyczna dowolna) (w moim przypadku jest to kolor czerwony)
Mam te słuchawki już 2 lata, jakość dźwięku naprawdę stoi na dobrym poziomie. Również mikrofon dobrze się sprawdza, jakość głosu odbieranego przez drugą osobę (jak w każdych słuchawkach do 100 zł) ulega zmianie, więc w 100% naszego realnego głosu odbiorca nie uzyska, lecz komunikując się w grach (typu cs:go, lol, dota) czy innego tego typu co-op grach, ważna jest gra zespołowa z komunikacją głosową, więc super mikrofon nie jest potrzebny. Zależy też do czego taki mikrofon będzie ci potrzebny, do czego będziesz go używać. No ale ja tutaj dałem przykład gier, jako iż chcesz słuchawki gamingowe.

Na yt znajdziesz pełno recenzji tych słuchawek, zatem nie będę się zbytnio rozpisywać. Dałem ci tylko takie moje odczucia i wrażenia po 2 latach użytkowania.
Osobiście jeżeli faktycznie budżet jest ograniczony do tej około 100 to polecam ci GENESIS Neon 360 słuchawki dobre, użytkowałem spory okres czasu, dźwięk stoi na dość wysokim poziomie i faktycznie cena waha się w okolicach 100 złotych.

Jeżeli wolisz dołożyć troszkę więcej i mieć coś lepszego to NATEC-GENESIS Argon 500 to dobry wybór aktualnie posiadam te słuchawki i narzekać nie mogę, jakość dźwięku bardzo dobra, dobre wygłuszenie + super Design. Cena to około 160 złotych.
Przekierowanie