MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga] xkonradxpompax (Na 100 % aura:>)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Twój nick z gry: Dmodrt
Nicki osób posądzonych: xkonradxpompax
Najdokładniejsza data zdarzenia: 16:18
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=VU31r23o...e=youtu.be
Sugerowany wymiar kary: Permik
Serwer: Mineserwer

Edit.1 nie jestem znowu pewny czy to wystarczający dowód (Wybaczcie jestem newbie)
Nagrywales (zaczoles nagrywać) jak miałeś 5hp ja tu nic nie widze Sad @Up On klepal cie tez zelaznym mieczem, przypominam ze paladyn ma do każdego ciosu +1 zabrane hp!
Super to kupuje paladyna nie wiedziałem ż,że ma opcje bicia bokiem. Ale cenie te słowa nawet od ciebie bo wiem że zaczynam nagrywać i te dowody mogą być nie wystarczające.
Spoko , dla mnie te dowody nie sa wystarczające ale zycze jak najwieeeeecej nagranych cheaterow! Smile Powodzenia Smile
Co za okropny cheater!!! Zbanować i zamknać

nie lubię kłamców - bądź szczery!!!
Ty bądź szczery Smile Na moim filmie MrEmerald ( takim samym prawie ze ) mówisz ze nie widać a tu ze Cheater!! Zbanowac!! Zamknac!! ty bądź szczery Smile
Ogar bo na twoim filmie nic nue bylo (dla mnie) widac a na tym doskonaly cheater no chyba ze klasa moze bic przez boki...

nie lubię kłamców - bądź szczery!!!
@UP
OGAR TE TWOJE POSTY SĄ Z DUPY WZIĘTE !
SORRY Z TEN POST !
Do zamknięcia w takim razie.Ogólnie nie mam nic do konrada:>
Jednak ewidetnie dobił mnie bokiem (Nwm gdzie macie oczy )

pS. jeśli się ktoś przyjrzy zauważy ,że bił też 2 osobę(Spróbuje wam spowolnić film to zobaczycie)
Loofek - Bieresz posty z dupy i się cieszysz dostajesz diaxy minus ale i tak spamisz prawie ze sam ze " Ma na 100%, PS Nie ty decydujesz czy Administracja Banuje tego gracza Zamyka ten temat powiem tylko tyle OGARNIJ SIE!

Jak Będziesz Robil podanie Na 100% cb nie popre bo kazdm rządisz!

Stron: 1 2
Przekierowanie