MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: KONIEC edycji a tzn swiadectwo z paskiem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam mija rok od nowej edycji i zbliżamy się na powitanie nowej

Coś sie konczy coś zaczyna wielu graczy było z wami całą edycję ... i naprawde mimo że kilka osób przestało zaglądac gro ludzi zostało...

mamy na trybie tzw TOP

CZYLI

było top dni ... zabić graczy ...

jest top wysp

i tzw top 10 graczy / staty

Jest to 10 osob z pośród myśle spokojnie 500 które mają dobre osiągi w grze na wielu płaszczyznach

to samo z typ wysp jest ich tylko 5

Dobrą zachętą na nową edyzję byłlo by w jakiś sposób nagrodzenie tych ludzi aby dało to nowym graczom w nowej edyzji chec bycia z wami do konca

Dodać też można ze walka do końca z graczami zachęci do gry do samego końca ... gdy idzie jakieś info o nowej edycji grywalnosc spada i jest oczekiwanie a tu była by walka o top staty np pozdrawiam gracza kurzykk który walczy o dobre pozycje do końca
Nigdzie nie pisałam, że zbliża się koniec edycji. W momencie kiedy faktycznie będzie zbliżać się nowa edycja wtedy o takich nagrodach pomyślę. Na ten moment nie widzę sensu.
Spoko ... było by miło ... A co do info o nowej edycji to jak pisałem plotka ... sama wiesz ze na trybie bywam w nocy i ludzie jeden nakreca drugiego

Ale liczymy na to że mój pomysł zostanie zaakceptowany pozdrawiam
Jak będzie zbliżać się czas nowej edycji to wtedy wezmę pod uwagę Twój pomysł.

Pozdrawiam,
th4mblr

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie