MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ważne pytania
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam kilka pytań odnośnie trybu:
1. Czy boskie kupione w trakcie beta testów, będzie można dostać po beta testach?
2. Czy planujecie jakieś eventy na ten tryb?
3. Wiadomo ile będzie kosztować God?
4. W razie upadku trybu czy zakupione boskie przejdą na inny serwer lub zostaną oddane na np inny tryb?
5. Czy będzie można w inny sposób zdobyć klasy potworów (typu blaze) w inny sposób niż kupno?

Narazie mam tylko tyle pytań licze na szybką odpowiedź
1. Jest przecież napisane na trybie [HOLOGRAM], że tak.
(25-December-2019 13:46:43)__Adi__ napisał(a): [ -> ]Mam kilka pytań odnośnie trybu:
1. Czy boskie kupione w trakcie beta testów, będzie można dostać po beta testach?
2. Czy planujecie jakieś eventy na ten tryb?
3. Wiadomo ile będzie kosztować God?
4. W razie upadku trybu czy zakupione boskie przejdą na inny serwer lub zostaną oddane na np inny tryb?
5. Czy będzie można w inny sposób zdobyć klasy potworów (typu blaze) w inny sposób niż kupno?

Narazie mam tylko tyle pytań licze na szybką odpowiedź

1. Wszystkie boskie zostaja, jak kupisz na beta testach to bedziesz mial i teraz i po starcie serwera
2. dalekie wybiganie w przyszlosci poki co nad funkcjonalnoscia trzeba sie skupic ale na pewno cos wymyslimy.
3. pewnie 30k.
4. na tej stronie na ktorej kupujesz boskei to na takim serwerze one beda, kupujesz na minefox.pl to masz na mf, kupujesz na mineserwer.pl to masz na mineserwer - betatester jest globalny na wszystkie serwery. I podczas samych betatestow tez nie ma znaczenia w jakim sklepie dokona sie zakupu - zawsze bedzie mialo sie podczas testow bronie.
5. wylacznie zdobywanie gotowki w grze i zakup klas, choc pojawia sie pewnie jakies klasy specjalne z wiekszymi wymaganiami np lvlowymi.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją Forum
Pozdrawiamy!

Przekierowanie