[/align]Witam Składam skarge na Gracza Pod nickiem God Dlaczego? Dlatego bo Jakimś Dziwnym Pojęciem ciągle zostaje ostatni na mapie Prosze go Sprawdzic i mieć na niego oko może miec Cheaty ..
Z Upoważnieniem
Hela28

To że zostaje ostatni na mapie to nie koniecznie znaczy że ma cheaty...
Może mieć dobre uzbrojenie oraz " skilla " ale ...
będę miał na niego oko

God wyswietla sie zamiast prawdziwego nicku gracza jezeli ten uzywa klasy "boga". Mogl przezyc tak dlugo bo ta wczesniej wspomniana klasa ma dobra zbroje bronie i magie. Moim zdaniem to tyle. O tym decyduja takze umiejetnosci pvp.
No Dobrze Zgadzam się z Wypowiedziom skylifev lecz On ma tą samą Zbroję co Vip .....
GOD-BOG Proste na jakims np serwerze s1 s 2 s 3 moze byc duzo bogow dlatego kazdy ma znich nick GOD -.-
(20-October-2014 15:17:20)Hela28 napisał(a): [ -> ]No Dobrze Zgadzam się z Wypowiedziom skylifev lecz On ma tą samą Zbroję co Vip .....
Bo mam oplacono range vip?
A moze dziura w mapie, bo na wczesniejszej byla i po superflacie latałem xD
Ja jeszcze żadnej dziury w mapie na WvsP nie spotkałem
To nie wiem
No przepraszam, przepraszam, ale God to Bóg, czyli najsilniejsza klasa.Sporo osób ją ma i wiesz

Ma Armagedon, mikstury, ulepszenie itp. A więc nie ma nikt cheatów ,a zatem tylko dobre uzbrojenie
_
Pozdrawiam Madzia321______________
(19-October-2014 19:25:01)skylifev napisał(a): [ -> ]God wyswietla sie zamiast prawdziwego nicku gracza jezeli ten uzywa klasy "boga". Mogl przezyc tak dlugo bo ta wczesniej wspomniana klasa ma dobra zbroje bronie i magie. Moim zdaniem to tyle. O tym decyduja takze umiejetnosci pvp.
skylifev To Klasa God Daje Nam Szanse Dłużej Grać Na PvP.