MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy moglibyscie dodac kupowanie leveli w sklepie za prawdziwe pieniadze? Bo są takie expowiska ktore zanudzaja na smierc jak np; 30,45 i inne. 1 lvl moglby kosztowac 5 zł .mysle ze to ok cena bo gdyby kosztowal 1 zl to wiekszosc serwera by miala 100 lvl.Fajnie gdybyscie to dodali to. Mysle ze sporo osob by to kupilo i bylby to dobry sposób na biznes
Totalna głupota... Banan sam mówił, że nie ma zamiaru robić serwerów typu p2w. Usługi mają ułatwiać grę a nie praktycznie wchodzisz na serwer, zapłacisz pełno kasy i możesz mieć praktycznie najlepsze co można mieć na serwerze... Mija to się z sensem jakiejkolwiek prawdziwej gry. Zdobycie lvl powinno dawać satysfakcje jaki trud się wykonało by zdobyć ten lvl. Dodatkowo zmieni to wizerunek całej serwerowni Mineserwer.pl na to, że jest to serwer typu P2W i nic więcej.

Podsumowując
Pomysł na NIE
Świetny pomysł! Uczyńmy RPG w 100% P2W!
To był sarkazm jakbyś nie zrozumiał.
Wyobraź sobie że wchodzi taki 10 latek i prosi mamę żeby mu kupiła lvl. No to dodaje sobie 50 lvli i 250 PLN zmarnowane bo:
-Nowicjusz z 1 lvlem na expowisku lvl 50, żeby kogokolwiek zabić musiałby mieć jakiś nieziemski skill w pvp i być bardzo cierpliwy
-Gdyby expił na expowiskach po kolei to i tak by mu to zajęło więcej czasu niż przed zakupem lvla
mi tam pasuje bo wiekszasc ludzi sie zatrzymuje na okolo 40-60 a potem im sie juz nie chce wbijac bo strasznie duzo levela do wbicia.dotego duzo ludzi sie zatrzymuje na 40-60 bo tam juz jest trudno wbic lvl i trzeba poswiecic duzo czasu.moglo by byc ostrzezenie w ktorym bedzie napisane cos w stylu;zeby najpierw sprobowac czy ten tryb bedzie dla gracza odpowiadal i wtedy kupic.ogolnie ta opacja by byla dla graczy p4w czyli tacy jak ja
(22-December-2019 22:23:24)Gryfcio napisał(a): [ -> ]mi tam pasuje bo wiekszasc ludzi sie zatrzymuje na okolo 40-60 a potem im sie juz nie chce wbijac bo strasznie duzo levela do wbicia
I na tym polega wytrwałość, trud i uroki trybów typu RPG... Ty chyba nie myślisz, że wbijanie np 4 lvl bedzie tak samo łatwe jak wbicie 64.
(22-December-2019 22:23:24)Gryfcio napisał(a): [ -> ]mi tam pasuje bo wiekszasc ludzi sie zatrzymuje na okolo 40-60 a potem im sie juz nie chce wbijac bo strasznie duzo levela do wbicia.dotego duzo ludzi sie zatrzymuje na 40-60 bo tam juz jest trudno wbic lvl i trzeba poswiecic duzo czasu.moglo by byc ostrzezenie w ktorym bedzie napisane cos w stylu;zeby najpierw sprobowac czy ten tryb bedzie dla gracza odpowiadal i wtedy kupic.ogolnie ta opacja by byla dla graczy p4w czyli tacy jak ja
Gdyby to wprowadzili to tryb by się znudził w ciągu tygodnia a potem był by ból dupy o stracony hajs.
Tez to wzialem pod uwage ale wyjscie z levela 48-50 lub 65-70 to jest troche przesada
gdyby gralo tam normalne dziecko załóżmy 10 lat i rodzice by mu pozwalali grac tylko godzine to by nie zdazylo nawet 50 dobic do konca edycji
Nawet nie skomentuję...

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie